- Madonna bedratt av sin egen stab

Stjernens egne folk har sviktet sin arbeidsgiver på det groveste...

<strong>BEDRATT:</strong> Syv låter fra hennes kommende album og timevis med upubliserte videoopptak er lekket og solgt på nett. Etter all sannsynlighet er det noen fra stjernens egen stab som står bak ugjerningen. Foto: All Over Press
BEDRATT: Syv låter fra hennes kommende album og timevis med upubliserte videoopptak er lekket og solgt på nett. Etter all sannsynlighet er det noen fra stjernens egen stab som står bak ugjerningen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Poplegenden Madonna er rasende etter at flere upubliserte sanger og videomateriale har blitt lekket ut og solgt på internett.
 
Like før jul ble en spansk super-fan tatt etter å ha publisert syv låter fra hennes kommende album.

- Staben hennes var allerede klar over den spanske mannen fordi han er en irriterende super-fan. De har vært på ham for å aktivt ha lekket og solgt gamle og nye, uutgitte låter på nettet, sier en kilde til britiske The Sun.

Men den spanske forbryteren er langt fra det største problemet for popmusikkens gudmor. Problemet ser nemlig ut til å stamme fra Madonnas egne folk.

- Han er arrestert, men han er bare en del av et større bilde. Kilden til det lekkede materialet kommer fra Madonnas egen stab. Låter har blitt solgt for rundt 6000 kroner. Hundrevis med opptak av Madonna har blitt videreformidlet for flere hundretusen kroner.

Ifølge The Sun nødt til å være noen fra poplegendens innerste krets som har lekket materialet ettersom bare noen få har tilgang på dette. Det er dermed tydelig at det har skjedd et alvorlig bedrag mot Madonna.

Dette er i første gang popstjernen blir utsatt for bedrag, og den som har sveket popstjernen må enten være ektremt dum eller særdeles modig for å risikere å bli utsatt for hennes vrede.

I fjor ble hundrevis av lite flatterende og upubliserte bilder av Madonna lekket på nett, noe som virkelig fyrte opp hennes beryktede temperament.


- Dette er en del av den samme avtalen som er gjort av folk som har lyst til å fete opp lommeboka, sier kilden til The Sun.

Madonna er snart aktuell med sitt nye album, og har i tillegg planlagt en enorm konsert for 60.000 fans i Londons Hyde Park til sommeren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kate er mitt store forbilde

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer