GIFTER SEG?: Madonna ønsker nå å gjøre forholdet til Jesus Luz permanent. Foto: All Over Press
GIFTER SEG?: Madonna ønsker nå å gjøre forholdet til Jesus Luz permanent. Foto: All Over PressVis mer

Madonna (51) møter svigers (36)

- Hun ønsker ikke å miste Jesus...

SEHER.NO: Popstjernen Madonna (51) skal være klar til å fly til Brasil for å møte foreldrene til hennes kjæreste, Jesus Luz (23), for første gang. Målet skal visstnok være å ende opp med en velsignelse til å gifte seg med sønnen deres.

Venner av stjernen hevder Madonna nå er litt engstelig før møtet, fordi Luz' mor, Cristiane Regina da Silva er hele 15 år yngre enn stjernen selv.

Det hevder i hvert fall britiske The Sunb, som derigjennom også fastslår at svigermor bare var 13 år da hun fikk Jesus(!),

- Madonna både elsker og trenger Jesus - og hun har ikke all makten i forholdet deres. Hun vokste opp med sterk kristen tro, sier kilden til The Sun.

- Han ønsker å gifte seg og bli tatt seriøst. Hun ønsker ikke å miste Jesus, og besøket til hans foreldre er hennes måte å si at hun vil gjøre forholdet permanent.

Det har blitt hevdet at paret har vært gjennom flere krangler den siste tiden, etter at Madonna tidligere sa under et TV-intervju at hun "heller ville bli overkjørt av et tog" enn å gifte seg igjen.

Jesus skal ha bedt henne på sine knær om å tenke seg om. Han skal også ha bedt henne om å møte foreldrene hans i Rio de Janeiro, der moren jobber som frisør, og faren jobber på sykehus.

Dette har tydeligvis gått inn på superstjernen, som skal ha søkt visum, og er ifølge avisen klar til å reise allerede tirsdag.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Saksøkt for husbråk