BLIR FORELDRE?: Ifølge venner av paret, er Madonna klar for sitt barn nummer fem i en alder av 51. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE?: Ifølge venner av paret, er Madonna klar for sitt barn nummer fem i en alder av 51. Foto: All Over PressVis mer

Madonna (51) forsøker å bli gravid igjen

- Hun er virkelig klar for utfordringen...

SEHER.NO: Pop-dronningen Madonna (51) har allerede fire barn fra før. Men nå har hun rådført seg med leger om muligheten til å unnfange barn nummer fem, skal man tro The Sun.

Den britiske tabloiden hevder at 51-åringens unge kjæreste, Jesus Luz (22), har fortalt henne at det å bli pappa, det ville blitt hans "største eventyr".

Madonna selv skal ha fortalt til venner at Jesus ville blitt en fantastisk pappa, og at hun selv har endeløs kjærlighet i hjertet sitt for et barn til.

- Madonna sier at det å være mor er det største hun har oppnådd og samtidig det mest tilfredsstillende i hennes liv. Hun vet at i en alder av 51, vil det bli vanskeligere å unnfange naturlig. Men hun er sprek som en olympisk utøver og klar for utfordringen, sier en venn av stjernen.

Madonna har datteren Lourdes (14) og sønnen Rocco (9), samt adoptivbarna David Banda (4) og Mercy James (4) fra før.

- Jesus er veldig religiøs og dypt forelsket i Madonna. Han beundrer hennes barn, men han har samtidig alltid ønsket seg et barn selv, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Madonnas løsning at hun skal forlate ham