SUPERDUO: Madcone har hatt en skikkelig oppsving på karrieren etter at Tshawe (t.v.) vant "Skal vi danse". Foto: SCANPIX
SUPERDUO: Madcone har hatt en skikkelig oppsving på karrieren etter at Tshawe (t.v.) vant "Skal vi danse". Foto: SCANPIX Vis mer

Madcon-Yosef rushet til sykehus

Vi vet ennå ikke hva som feiler ham, men det skal være alvorlig, sier bandkollega Tshawe.

SEHER.NO: Det var idet rapduoen Madcon gjorde seg klare for konsert på fotballskolen til Gjerdrum IL, at Yosef Wolde-Mariam plutselig følte seg dårlig, skriver Romerikes Blad på sine nettsider.

Han ble fraktet vekk i ambulanse.

– Yosef kjørt av gårde med ambulanse. Vi vet ennå ikke hva som feiler ham, men det skal være alvorlig, sier bandkollega Tshawe Baqwa til rb.no.

Madcon har flere ganger tidligere avlyst konserter på grunn av sykdom.

Blant annet skulle de holde to konserter på Martin’s i Lillestrøm i desember, men avlyste begge da Wolde-Mariam ble syk.

Dag Myran-Håland i Norsk artistpartner avviser at tilstanden skal være alvorlig.

- Vi kan ikke kommentere våre artisters helsetilstand. Det har skjedd noe, men ikke noe dramatisk. Madcon skulle spille to sanger, og de ble gjennomført, sier han til Seher.no.

Konserten det dreier seg om skal kun ha vært en vennetjeneste, for en bekjent av den populære duoen. Og foreløpig vil Yosefs sykdomstilfelle ikke påvirke videre konsertplaner.

LES OGSÅ: Klatrer lynraskt på listene