<strong>SJOKKERENDE PAPPANYHET:</strong> Det er kun noen måneder siden Tshawe fikk nyhetern som brått snudde livet hans på hodet.   Foto: Andreas Fadum
SJOKKERENDE PAPPANYHET: Det er kun noen måneder siden Tshawe fikk nyhetern som brått snudde livet hans på hodet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Madcon-Tshawe fikk sjokkbeskjed

Artisten avslører at han har vært pappa i snart fire år uten å vite om det.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Tshawe Baqwa (36) er en del av duoen Madcon, som har gjort enorm suksess både her til lands og i utlandet.

Partneren Yosef Wolde-Mariam (38) ble tobarnsfar for tre år siden sammen med kona Ammina.

I et intervju under lørdagens sending av TV 2-programmet «God kveld Norge», avslører Tshawe at også han er pappa til en snart fire år gammel datter. Det fikk han vite for noen få måneder siden.

– Det er så typisk at alt i mitt liv skjer på en uortodoks måte. Ingenting kan skje meg på en normal måte, sier han i til God kveld Norge.

36-åringen ante altså ingenting om at han ble pappa for flere år siden, og innrømmer at nyheten kom som et stort sjokk.

<strong>STJERNEDUO:</strong> Madcon med Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam har gjort enorm suksess både i Norge og i utlandet.  Foto: Andreas Fadum
STJERNEDUO: Madcon med Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam har gjort enorm suksess både i Norge og i utlandet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

– Hun er tre år, snart fire. Det er døvt at jeg ikke fikk være der under fødselen, men bleieskift har jeg alltid hatt litt noia for, sier han.

Suksess i utlandet

Tshawe har skapt både positive og negative overskrifter gjennom sin karriere, men i 2007 sjarmerte han hele landet etter han stakk av med seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Den norske hip-hop gruppen Madcon har også hatt en rekke hitlåter, og i fjor reiste de rundt i Europa for å promotere singelen «Don't Worry».

De besøkte blant annet Italia, og gruppen kunne også glede seg over at sangen har gått til topps på lista over de mest populære låtene på italiensk radio.

- Det er gledelig å gå til topps på den italienske radiolisten, sa manager Peter Peters til Seoghør.no den gang.

Gruppa inngikk tidligere i sommer låtsamarbeid med Marcus & Martinus. Tshawe er også aktuell på Admiral Ps låt «Krangling».

LES OGSÅ: - Kjenner ikke meg selv igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer