<strong>SELGER LEILIGHETEN:</strong> I boligannonsen på Finn.no viser Yosef Wolde-Mariam frem både Spellemannprisene og malerier av Madcon-guttene. Foto: Med tillatelse fra Nordvik&Partners
SELGER LEILIGHETEN: I boligannonsen på Finn.no viser Yosef Wolde-Mariam frem både Spellemannprisene og malerier av Madcon-guttene. Foto: Med tillatelse fra Nordvik&Partners Vis mer

Madcon-stjerne selger leiligheten med Spellemann på hylla

- Det kan selvfølgelig slå begge veier, sier eiendomsmegleren om salget av Madcon-Yosefs leilighet.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Yosefs leilighet nederst i saken.  

SEHER.NO: Rap-duoen Tshawe Baqwa (30) og Yosef Wolde-Mariam (32) gjør for tiden stor suksess med Madcon, og rapperne har tjent gode penger på suksessen.

Yosef har den siste tiden vært bosatt i en 3-roms i gamlebyen i Oslo sammen med kona Amina og sønnen Noah (1). Men nå har 32-åringen bestemt seg for å selge leiligheten.

I boligannonsen på Finn.no, kommer det fram at leilighetens bruksareal er på 77 kvm, inkludert balkong. 3-romsen er prissatt til omlag 2,7 millioner kroner.

Se annonsen til Yosef på Finn.no her.

I bildene som er lagt ut av eiendomsfirmaet Nordvik & Partners på Finn.no, er leiligheten pyntet med malerier av Madcon-duoen og flere Spellemannpriser de har vunnet. Det tror eiendomsmegler Terje Tinholt  i Nordvik & Partners er positivt.

- Jeg tror det kan være en fordel, for da har leilgiheten et image. Han hadde møblert leiligheten slik, og det syntes jeg var greit. Men det kan selvfølgelig slå begge veier, sier Tinholt til Seher.no.

Megleren beskiver leiligheten som svært attraktiv.

- Det er en meget hyggelig leilighet med gode lysforhold og god planløsning. Den har også en attraktiv beliggenhet. 

«En meget tiltalende selveierleilighet beliggende sentralt og attraktivt med utsikt over Oslo og svært gode lysforhold. Leiligheten er oppgradert med bl.a. nyere og delikat bad i 2005, utført i regi av sameiet. Lyse overflater og meget arealeffektiv planløsning med hyggelig balkong mot bakhage. Høyt og fritt utsyn gir leiligheten en fin atmosfære og urban skyline» står det i boligannonsen.

I fjor viste Yosef frem leiligheten da TV2s «Senkveld» parodierte MTVs «Cribs» hos ham i Gamlebyen. Da introduserte rapperen soverommet slitt slik:

- Jeg skal introdusere dere for mitt spesielle rom. «This is where the magic happens». Det var her jeg lagde sønnen min - soverommet mitt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Norge ser på meg som en «mongis»
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer