SPELLEMENN?: Madcon er nominert til to spellemannspriser i år. Foto: SCANPIX
SPELLEMENN?: Madcon er nominert til to spellemannspriser i år. Foto: SCANPIX Vis mer

Madcon mest solgt i 2007

Det var ikke bare i "Skal vi danse" Tshawe Baqwa gikk til topps i fjor.

SEHER.NO: - Vi lånte vekk nøklene til toppleiligheten i en uke til Idol-Glenn og sirkus JFK i Idol-finalen, sier Frank Bakke fra Madcons plateselskap Bonnier Amigo i en pressemelding.

Hip hop-duoens singel "Beggin" har ligget på VG-lista i 11 uker og tronet på toppen i ni av dem. I det nye året ligger den fortsatt øverst på samme liste og på Norges offisielle radioliste Hit 40.

I løpet av desember solgte Madcons første singel fra albumet "So Dark The Con Of Man" til firedobbel platina. Med 46 903 solgte singler ble den dermed fjorårets mestselgende - til tross for at den kom sent på året.

Nå er Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam klare med en ny singel, "Back On The Road", hvor den nybakte pappaen Vinni fra Paperboys er med.

Hør en smakebit av Madcons nye singel på Topp.no!

Også albumet selger som varmt hvetebrød for duoen, som i tillegg er nominert til to spellemannspriser. I kategorien "årets hit" kjemper gutta mot Kurt Nilsen, Sichelle, Venke Knutson og Postgirobygget, mens de i kategorien "hip-hop" konkurrerer mot MTV-vinner El Axel og Tommy Tee.


LES OGSÅ: - Egentlig er det på tide

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.