HYLLER ROBIN WILLIAMS: Madcon-guttene Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqva uttrykker sin beundring for Robin Williams i et langt minneord på Instagram, etter skuespillerens død mandag. Foto: Fame Flynet/All Over Press
HYLLER ROBIN WILLIAMS: Madcon-guttene Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqva uttrykker sin beundring for Robin Williams i et langt minneord på Instagram, etter skuespillerens død mandag. Foto: Fame Flynet/All Over PressVis mer

Madcon hyller Williams på Instagram

- Du har gledet sjelen min hele livet.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare Hollywood-stjernene som tok i mot nyheten om komikeren Robin Williams brå død med stor sorg.

Etter at komikeren ble funnet død i sitt hjem mandag, hedrer den norske hip-hop gruppen Madcon hans minne på sin Instagram-side.

Willams ble 63 år gammel.

«Dette er en veldig trist dag. Hjertet mitt sank da jeg hørte at du hadde forlatt oss. Du har gledet sjelen min hele livet og fylt meg med glede og latter.

Til og med gitt meg klump i halsen flere ganger, når jeg har holdt tilbake tårene, som til slutt ville renne etter en av dine mektige scener.

Du er en av mine helter gjennom alle tider. For et vakkert menneske.

Mine bønner går til din familie og dine kjære. 63 var en altfor tidlig alder. Takk Robin Williams. Hvil i fred», står det under et bilde av «Good Morning Vietnam»-stjernen.

Også flere andre norske kjendiser har uttrykt sin begeistring for den amerikanske skuespilleren på sosiale medier.

Den tidligere «Stjernekamp»-vinneren Silya skriver på sin Instagram-side at hun elsket Williams' galskap:

«Takk for dine geniale talenter, som fikk oss til å le og gråte. Jeg elsket galskapen din»

Den foreløpig etterforskningen tyder på at Williams skal ha tatt sitt eget liv.

- På dette tidspunktet mistenker obduksjonsavdelingen ved Sheriff-kontoret at det er et selvmord, men videre etterforskning må gjøres før dødsårsaken blir fastslått, sier Keith Boyd i en pressemelding.

Også hans kone har Susan Schneider har kommet med en uttalelse i saken.

- I dag tidlig mistet jeg min ektemann og beste venn, mens verden mistet en av sine mest elskede artister og vakre mennesker. Hjertet mitt er knust, skriver hans kone Susan Schneider i en uttalelse.

- På vegne av Robins familie, ber vi om ro i denne tiden med sorg. Når han nå minnes, er det vårt håp at fokuset nå ikke blir på Robins død, men på de uendelige øyeblikkene av morsomheter og latter han ga til millioner, skriver kona videre ifølge People.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernene hyller Robin Williams