FORNØYD: - Det er helt fantastisk at vi greier å gå opp på listen, og at vi fortsatt har stigning på den europeiske radiolisten, sier labelansvarlig Frank Bakke. Foto: SCANPIX
FORNØYD: - Det er helt fantastisk at vi greier å gå opp på listen, og at vi fortsatt har stigning på den europeiske radiolisten, sier labelansvarlig Frank Bakke. Foto: SCANPIXVis mer

Madcon gir ut ny plate

Splitter ny Madcon-plate på det norske markedet 3. desember.

SEHER.NO: Madcon hviler ikke på laurbærene selv om de har nådd femteplass i Storbritannia. Allerede om tre måneder slipper de nemlig nytt album.

- Det kommer en helt ny Madcon-plate på det norske markedet den 3. desember, sier labelansvarlig Frank Bakke ved Bonnier Amigo til VG.

Dermed går det mot nok en innbringende jul for Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, som tok de fleste på sengen med fantastisk salg av annenplaten "So Dark The Con Of Man", som ble sluppet på samme tidspunkt i fjor.

I går ble det kjent at singelen "Beggin'" klatrer to plasser oppover på den britiske singellisten, og dermed er inne på den gjeve Topp 5-listen.

- Det er helt fantastisk at vi greier å gå opp på listen, og at vi fortsatt har stigning på den europeiske radiolisten. Vi håper at dette kulminerer i et fantastisk album, sier Bakke til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Madcon erobrer Europa