«Mad Men»-stjernene i kjolekrig

Kjendiskvinnene fra «Mad Men» kjempet om rampelyset på TV-fest.

SEOGHØR.NO: På TV-skjermen har vi sett stjernene fra «Mad Men» i tidsriktige kostymer fra 50-, 60-, og 70-tallet og også privat har flere av skuespillerne en retro stil.

Fredag var flere av stjernene samlet på Paleyfest i Hollywood og hadde sterk konkurranse om å bli kveldens best kledde.

Rødtoppen Christina Hendricks (38) er med sine flotte former alltid et blikkfang på den røde løperen og hadde denne kvelden valgt en grønnkjole i kontrast til sine røde lokker.

Kjolen var langermet og mer tildekket enn normalt, men med et hint av kløft og røde lepper var Hendricks sexy, men elegant. Også Jessica Pare, som spiller Don Drapers kone Megan, viste figuren i en trang grå kjole med orange innslag.

UNG STJERNE: 14 år gamle Kiernan Shipka var søt og elegant i en hvit kjole med blomstrete design.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
UNG STJERNE: 14 år gamle Kiernan Shipka var søt og elegant i en hvit kjole med blomstrete design. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Både Christina og Jessicas antrekk hadde et retro uttrykk og kunne like gjerne vært brukt i TV-serien.

Snart TV-klare

Også Elisabeth Moss og 14 år gamle Kiernan Shipka viste seg i elegant design.

Kast terning på kjolene nederst i saken!

Jon Hamm var minst like sjarmerende som sitt alterego Don Draper i grå dress og vest, mens Vincent Kartheiser hadde latt skjegget gro og kom i grå bukser og sort jakke.

Seriens kanskje mest kjente stjerne January Jones var ikke tilstede på arrangementet.

Den syvende sesongen av «Mad Men» har premiere på amerikansk TV 13. april. Dette er den siste sesongen av den populære TV-serien og fans må smøre seg med tålmodighet for å se slutten av dramaet. Sesong syv er delt i to deler og de siste episodene vil bli vist våren 2015.

Den siste sesongen av «Mad Men» får norsk premiere på VOX 27. april.

LES OGSÅ: - Vil kanskje operere meg, men jeg er for redd

[views:embed:node_embed:block:70226]