«Mad Men»-stjernen overrasket med barnebilde

Skuespiller January Jones markerte 38-årsdagen med en festlig erklæring på Instagram.

VIL IKKE «BLI VOKSEN»: Denne uken markerte Hollywood-stjernen January Jones 38-årsdagen sin ved å publisere et sjarmerende barnebilde av seg selv på Instagram. Det er ikke helt lett å gjenkjenne stjernen med bolle-inspirert frisyre! Foto: Skjermdump fra Instagram/ Splash News
VIL IKKE «BLI VOKSEN»: Denne uken markerte Hollywood-stjernen January Jones 38-årsdagen sin ved å publisere et sjarmerende barnebilde av seg selv på Instagram. Det er ikke helt lett å gjenkjenne stjernen med bolle-inspirert frisyre! Foto: Skjermdump fra Instagram/ Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I en årrekke er January Jones (38) blitt regnet som en av Hollywoods vakreste kvinner, og hun har gjort suksess med serier som «Mad Men» og «The Last Man on Earth».

Da hun fylte 38 år tirsdag 5. januar, valgte TV-stjernen imidlertid å feire med et tilbakeblikk på barndommen.

Den flotte «X-Men: First Class»-skuespilleren overrasket fansen med et lite selvhøytidelig innlegg på Instagram. Under et søtt barnebilde av seg selv, der lille January er iført bobfrisyre og Sesam Stasjon-genser, skrev Hollywood-stjernen en festlig tekst om det å være ung til sinns.

Saken fortsetter nedenfor.

- KUNNGJØRING: På fødselsdagen min i dag vil jeg gjerne erklære at jeg nekter å vokse opp, og at jeg vil at livet skal slutte med å tvinge meg, begynner January Jones innlegget.

«Love Actually»-skjønnheten, som ble mor til sønnen Xander (4) i 2011, legger til flere eksempler på hvordan hun vil beholde et barnlig sinn:

- Jeg vil springe uten å bry meg og le til jeg må hive etter pusten, jeg vil elske betingelsesløst og innimellom være mørkredd. En gang ble jeg fortalt at man er så gammel som man føler jeg, så hvis det stemmer: Mamma og pappa, jeg må få denne genseren tilbake, skriver Jones - med henvisning til Sesam Stasjon-genseren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer