«Mad men»-stjernen er singel igjen

Kjolevalget til January Jones var på alles lepper natt til mandag. Nå blir det avslørt at hun er singel igjen.

FORHOLDET TOK SLUTT: - De har vært på og av i noen få måneder, og til slutt var det slik at den lange distansen mellom dem gjorde at de valgte å ende forholdet, sier en kilde om bruddet mellom January Jones og Jason Sudeikis. Foto: All Over Press
FORHOLDET TOK SLUTT: - De har vært på og av i noen få måneder, og til slutt var det slik at den lange distansen mellom dem gjorde at de valgte å ende forholdet, sier en kilde om bruddet mellom January Jones og Jason Sudeikis. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mandag ble «Mad Men»-stjernen January Jones både hyllet og slaktet i diverse amerikanske medier for antrekket sitt under helgens Golden Globe utdeling i Los Angeles. Dagen etter kommer nyheten om at det er slutt mellom Jones og kjæresten, Jason Sudeikis, kjent fra «Saturday night live» og «30 Rock».  

Paret, som først var linket til hverandre i juli i fjor har nå gått hvert til sitt, bekrefter en kilde til People.

- De har vært på og av i noen få måneder, og til slutt var det slik at den lange distansen mellom dem gjorde at de valgte å ende forholdet. Men det kan hende at de finner tilbake til hverandre etter hvert. Distansen mellom dem gjorde det i hvert fall vanskelig for dem å fortsette, sier den ikke-navngitte kilden til nettstedet.

January Jones, som altså spiller i suksess-serien «Mad Men» bor for tiden i Los Angeles, der dramaserien blir spilt inn. Sudeikis, som er en del av et ensemble i NBC-programmet «Saturday Night Live», holder til i New York.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kaster klærne i ny reklame