Macca dater Charles' eks

Den langvarige skilsmissen med Heather Mills stopper ikke Sir Paul McCartney i å date igjen.

SPREK: Sir Paul holder seg godt, og en liten trim på bøljan blå er sikkert bra for draget på damene. Foto: All Over Press
SPREK: Sir Paul holder seg godt, og en liten trim på bøljan blå er sikkert bra for draget på damene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På dater'n!


SEHER.NO: Det er prins Charles' tidligere kjæreste Sabrina Guiness (52) som får blodet til eks-Beatle McCartney til å bruse om dagen. Men Sir Paul (64) er ikke helt klar for å vise verden sitt nye svermeri...


Onsdag kveld dukket han opp hos sosietetsdamen Sabrina, og ble møtt i døra med kyss, klapp og klem. Ifølge venner av de to, var tanken en middag ute med Pauls datter Stella (35) og hennes ektemann. Men planene ble endret da paparazziene fikk snusen i stevnemøtet.


Etter 30 minutters kjøring rundt i gatene, ble Sabrina sluppet av hos en kamerat. Sir Paul endte opp alene til bords, som femte hjul på vogna sammen med datteren og hennes ektemann.


 - Vi skulle bare ut og ta noen drinker etter en dårlig dag på jobben. Jeg har kjent denne damen lenge og vi har svært mye til felles, sier Macca ifølge dailymail.com.


Sabrina er datter av bankmannen James Guinness, og på 70-tallet spekulerte britene i om hennes forhold til prins Charles ville ende i ekteskap. Men Sabrina har aldri giftet seg, og i et sjeldent intervju avslørte hun en gang at årsaken er at det rett og slett ikke finnes menn som er bra nok!


Men noen menn har det blitt likevel - hennes tidligere erobringer inkluderer storheter som Mick Jagger, David Bowie, Bryan Ferry, Jack Nicholson, Michael Douglas og Rod Stewart.


Sir Paul McCartney ligger for tiden i skilsmisseforhandliger etter seks års ekteskap med utskjelte Heather Mills. Sammen har de datteren Beatrice (3), og Mills skyr ingen midler for å få foreldreretten.


Hans store kjærlighet var imidlertid hans første kone Linda Eastman, som døde i 1998. Paret skal etter sigende kun ha vært en uke fra hverandre i løpet av sitt 29 år lange ekteskapet. De har fire barn sammen.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer