Mac Miller:

Mac Miller er død

Rapperen ble 26 år gammel.

ER DØD: Den amerikanske rapperen Mac Miller er gått bort. Her avbildet med ekskjæresten Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix
ER DØD: Den amerikanske rapperen Mac Miller er gått bort. Her avbildet med ekskjæresten Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske rapperen Mac Miller har ifølge flere amerikanske medier gått bort, 26 år gammel.

US Weekly bekrefter dødsfallet, men representanter for artisten har enda ikke kommentert hendelsen.

Politikilder har uttalt til TMZ at Miller ble funnet død rundt klokken 12 lokal tid i sitt eget hjem i San Fernando Valley.

Den unge rapperen skal ha blitt bekreftet død på stedet, etter at nødetatene skal ha blitt ringt av en mann fra rapperens hjem.

Nettstedet The Blast sitter på telefonsamtalen nødetatene skal ha motatt fra en mann i rapperens hjem.

I lydopptaket later mye til at de fikk beskjed om at Miller hadde hjertestans.

Mac Miller, kanskje bedre kjent som Ariana Grandes (25) ekskjæreste, har ifølge nettstedet tidligere vært åpen om sine rusproblemer.

I mai ble han arrestert for fyllekjøring, etter at han krasjet bilen sin i en lyktestolpe og stakk av fra åstedet.

STJERNE: Mac Miller har de siste åra blitt en svært ettertraktet rapper. Nå skal 26-åringen være død. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Mac Miller har de siste åra blitt en svært ettertraktet rapper. Nå skal 26-åringen være død. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To måneder senere snakket han om fyllekjøringen i et intervju med Beats 1, ifølge US Weekly.

- Jeg gjorde en dum tabbe. Jeg er et menneske, og jeg kjørte hjem i beruset tilstand. Men det var det beste som kunne skjedd ... Jeg trengte det. Jeg trengte å krasje i den lyktestolpen og bokstavelig talt få alt til å stoppe.

Ifølge People ble 26-åringen løslatt mot kausjon, men måtte møte i retten den 7. juni. TMZ hevder at Mac Miller sa seg skyldig i hendelsen.

Samlivsbrudd

I begynnelsen av mai ble det kjent at forholdet mellom Mac Miller og popstjernen Ariana Grande hadde tatt slutt etter nesten to år.

Grunnen til bruddet var ifølge TMZ at de begge hadde svært travle hverdager, og dermed ikke hadde tid til hverandre.

Ifølge Ariana skiltes de to som venner. Hun skrev følgende i et innlegg på Instagram-stories, ifølge Peopl:

«Dette er en av de beste vennene mine i hele verden og favorittpersonen min på denne planeten. Jeg respekterer og elsker ham uendelig, og jeg er takknemlig for å ha ham i livet mitt på hvilken som helst måte, for alltid, uansett hvordan forholdet vårt forandrer seg og hva universet har planlagt for oss».

- Vi har gått videre

Bare to uker etter bruddet begynte amerikanske medier å spekulere på om det var noe mellom Ariana og komiker Pete Davidson (24), kjent fra humorprogrammet «Saturday Night Live». De er i dag forlovet.

I et intervju med Zane Lowe på radiostasjonen Beats 1, åpnet Arianas ekskjæreste seg om tiden etter bruddet.

TURNÉ: Mac Miller skulle ifølge flere medier ha dratt ut på turné allerede neste måned. Foto: NTB Scanpix
TURNÉ: Mac Miller skulle ifølge flere medier ha dratt ut på turné allerede neste måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har begge gått videre, sa han i intervjuet, og fortsatte:

- Jeg var forelsket i noen. Vi var sammen i to år. Vi gikk gjennom gode tider, dårlige tider, stress og alt annet sammen. Men så tok det slutt, og vi gikk begge videre. Og så enkelt er det.

Kjendiser i sorg

Flere kjendiser har etter dødsfallet ble kjent delt sine kondolanser i sosiale medier. Blant disse er Jaden Smith, som på Twitter skriver følgende:

- Lenge leve Mac Miller. Hvil i fred. Vi elsker deg.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Mac Miller tok meg med på min andre turné. Men utenom å ha hjulpet meg med å sette fart på karrieren min, var han en av de beste mennene jeg vet om. Fantastisk mann. Jeg var virkelig glad i ham. Jeg er totalt knust. Gud velsigne ham, skriver Chance The Rapper.

LES OGSÅ: Stjerneparet bekrefter det «alle» har snakket om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer