REDD?: Nærmest samtlige av dem Britney Spears har omgitt seg med de siste årene, skal vitne mot henne. Her er hun sammen med kusinen Alli, som også har blitt stevnet. Foto: All Over Press
REDD?: Nærmest samtlige av dem Britney Spears har omgitt seg med de siste årene, skal vitne mot henne. Her er hun sammen med kusinen Alli, som også har blitt stevnet. Foto: All Over PressVis mer

Må vitne etter jentekos

Kevin Federline vil ikke at barna hans skal henge rundt en alkoholisert lesbe.

SEHER.NO: Britney Spears (25) står i fare for å miste de to guttene sine i det som ser ut til å bli en av tidenes bitreste Hollywood-skilsmisser.

Eksmannen Kevin Federline (29) er nemlig klar til kamp for å få omsorgsretten Sean Preston (snart 2) og Jayden James (snart 1) - og han skyr ingen midler for å få dem.

Nå har han huket tak i en dansk danserinne som skal ha tilbrakt en het natt med artisten i 2004, skriver News Of The World.

Den danske jenta er nå stevnet for retten, og skal vitne mot Britney - til tross for at den fallerte popstjernen ennå ikke hadde blitt mamma da de to hadde sex!

Britney skal ha møtt danserinnen i København under sin Onyx Hotel Tour.

Det skal, ifølge News Of The World, ikke ha vært tvil om hva som var i gjerde da de to forsvant inn på "Toxic"-stjernens suite etter en tur på homseklubben Pan Club i hovedstaden...

- Britney hang over brunetten i taxien. De gikk opp på rommet sammen, sier et vitne.

Og han fortsetter:

- Kevins førsteprioritet er barna. Han er desperat etter å få dem, slik at de ikke henger rundt en alkoholisert lesbe, avslutter vitnet.

Vitne skal også Spears' tidligere assistent og påståtte elskerinne Shannon Funk (21), livvakten Daimon Shippen, kusinen Alli Sims (26) og ansatte på rehab-senteret Promises gjøre.

Også Britneys mor - som blir sagt å ha hatt sex med Kevin - skal vitne mot sin egen datter!

Rettssaken starter 17. september. Seher.no følger selvsagt farsen.

LES OGSÅ: - Britney tenner på jenter