Må venne seg til rampelyset

- Det er en læringskurve, mener filmdebutant Kaia Varjord.

Publisert
Sist oppdatert
»SEOGHØR.NO: Onsdag kveld hadde filmen «90 minutter» premiere i Oslo. Den alvorlige filmen tar opp temaet vold mot kvinner og partnerdrap, og i hovedrollene finner vi blant annet Aksel Hennie, Pia Tjelta, Mads Ousdal og Kaia Varjord (34).

Det er Kaias første filmrolle. Hun har mange års teatererfaring, men opplever nå en mye større oppmerksomhet enn tidligere. 

- Det er veldig hyggelig. Jeg er spent på når pulsen faller i kveld, sier hun til Seoghør.no. 

Mens mange kjendis-kvinner viste frem kjolene på den røde løperen, kom Kaia i tilkneppet trench coat. Skuespilleren tror hun vil bli mer trygg etter hvert.  

- Jeg skal venne meg mer til det og ta av meg jakken og fronte kjolen, men det er en læringskurve, sier hun lattermildt.   

34-åringen spiller kjæresten til Aksel Hennie, og er den som mottar mest fysisk vold i filmen. Hun har fortalt at hun synes det var tøft å spille inn de voldelige scenene. 

Varjord har blant annet turnert Norge rundt med Riksteatret og hadde en rolle i NRK-serien «En udødelig mann». Noe av det vanskeligste med å spille i film synes Kaia var å gi fra seg kontrollen til andre mennesker. 

- Du gir masse av deg selv også er det noen andre som klipper og limer det sammen. Det er utfordrende å gi fra seg kontrollen, men jeg synes det har blitt en bra film.

Allikevel er hun, som mange andre skuespillere, kritisk til eget arbeid.  

- Jeg er alltid kjempekritisk til meg selv, og ser alltid ting jeg skulle gjort annerledes, innrømmer hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg elsker ham uansett  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer