VURDERER BABY: Artisten Cheryl Fernandez-Versini sier hun vurderer å legge karrieren som «X Factor»-dommer på hylla neste år, for å bli mamma. Her er hun med ektemannen Jean-Bernard. Foto: All Over Press
VURDERER BABY: Artisten Cheryl Fernandez-Versini sier hun vurderer å legge karrieren som «X Factor»-dommer på hylla neste år, for å bli mamma. Her er hun med ektemannen Jean-Bernard. Foto: All Over PressVis mer

Må velge mellom jobb og baby

- Det er umulig å gjøre begge, sier den nygifte popstjernen Cheryl Fernandez-Versini.

SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Cheryl Cole (31) byttet tidligere i år etternavn etter at hun giftet seg med franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini i hemmelighet.

Nå vurderer hun om hun skal gå inn for å bli gravid i løpet av 2015.

Dersom ekteparet utvider familien, må hun ifølge henne selv si farvel til sin jobb som dommer i TV-programmet «X Factor».

- Det er umulig å gjøre begge. Neste år må jeg sette meg ned og tenke grundig over hva jeg har gjort, og hva jeg vil gjøre fremover. Men jeg ser ikke bort fra at jeg tar en ny sesong på TV, sier hun til avisen The Sun.

Cheryl har i flere år vært en av Storbritannias mest omtalte kjendiskvinner.

I tillegg til at hun ble gift og senere skilt fra den engelske fotballstjernen Ashley Cole, ble hun også alvorlig syk etter et Afrikabesøk i 2010.

Nå som hun har passert 30, hevder Cheryl at livet hennes er i ferd med å roe seg.

- Jeg kjempet kampene mine da jeg var i tjueårene. Nå som jeg er i tretti-årene, har jeg blitt mer komfortabel med meg selv, sier hun til The Sun.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet