Må velge mellom drømmebryllupet og moren

Familien kan stikke kjepper i hjulene for Jennifer Anistons bryllupsplaner.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kort tid etter at Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (37) annonserte at de var forlovet, takket Brads eks-kone Jennifer Aniston (43) ja til kjæresten Justin Therouxs (41) frieri. 

Nå kan det virke som bryllupsplanleggingen nærmest har blitt til en konkurranse mellom eksene. 

«Friends»-stjernen vil nå stå brud raskest mulig, og er allerede i gang med å planlegge bryllup til tidlig desember. 

- Både Justin og Jennifer vil ha et lite intimt bryllup, og vil helst gifte seg i utlandet, sier en kilde til den britiske avisen The Mirror.

Den samme kilden røper at det forelskede paret vil gifte seg på en eksklusiv eiendom i Kenya.

«Paret har planlagt en ni dagers privat safari i Kenya i tidlig desember, og hvis papirene blir godkjent ønsker de å gifte seg der» skriver The Mirror. 

Avisen skriver at Justin og Jennifer drar til Øst-Afrika 30. november med privatfly.

Men et problem kan ødelegge bryllupsplanene. Aniston har i mange år kranglet med moren Nancy Dow, som ikke fikk være med da stjernen giftet seg med Brad Pitt.

Nylig ble Nancy rammet av slag, og i dag er mor og datter gjenforent. Nancy ønsker å se Jennifers andre tur ned alteret, men det er usikkert om helsen hennes tåler den lange reisen til Kenya. 

- Mer enn noe annet vil hun se Jennifer gifte seg. Dessverre hadde hun et slag i fjor og kan ikke reise langt. Nå må Jennifer velge mellom moren og drømmebryllupet. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spurte om han fikk komme i bryllupet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer