Må være slank innen august

Får ikke penga hvis hun ikke når slankemålet.

GIKK OPP 32 KILO: Innen august må Jessica ha gått ned halvparten av baby-vekta. Da har hun fått i underkant av tre måneder på seg til å gå ned 13 kilo.  Foto: Fame Flynet
GIKK OPP 32 KILO: Innen august må Jessica ha gått ned halvparten av baby-vekta. Da har hun fått i underkant av tre måneder på seg til å gå ned 13 kilo. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerinne og skuespiller Jessica Simpson (32), skapte overskrifter i mai, da det ble kjent at hun skulle få 24 millioner kroner, for å bli slankeselskapet Weight Watchers nye talsperson. Under graviditete med datteren Maxwell, gikk hun opp 32 kilo.

- Jessica har alltid hatt et usunt forhold til søppelmat. Hun har også tatt en del drinker etter fødselen, men har sluttet med det nå, sier en kilde ifølge nettstedet USMagazine.

Den nybakte moren skal angivelig ha vært svært glad i kaloririke margaritaer, som er en stor del av barkulturen i Texas - der hun selv er født.

Nå har hun derimot kort tid på å nå målet. Innen august må Jessica ha gått ned mellom ni og 13 kilo. Hvis hun ikke har klart det, får hun ikke betalt.

Som ekstra motivasjon har Jessica også meldt moren sin, Tina, inn i det samme programmet hun selv følger. Sangeren uttalte tidligere at hun også får hjelp av flere venner til å følge programmet.

- Det artige med kostholdsprogrammet deres, er at det fokuserer på langsiktige sunne matvaner. Mens jeg fortsatt kan kose meg en gang i blant. Flere venner av meg skal være med på opplegget.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Jessica simpson - Fødte i suite til 21.000 kroner natten 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer