- Må være sikker på at det blir oss

Det forelskede paret har ennå ikke satt datoen.

KRISTEN: - Jeg er en kristen person, og må være hundre prosent sikker på at det blir oss før jeg hopper inn i et ekteskap, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
KRISTEN: - Jeg er en kristen person, og må være hundre prosent sikker på at det blir oss før jeg hopper inn i et ekteskap, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  I mars i fjor sjokkerte Linni Meisters (24) kjæreste, Bernhard Berntzen (31), norske TV-seere da han fridde til sin utkårede midt i TVNorge-programmet "Wipeout". Nesten ett år etterpå har paret ennå ikke bestemt når bryllupet skal stå.

- Nei, vi har ikke det. Jeg er en kristen person, og må være hundre prosent sikker på at det blir oss før jeg hopper inn i et ekteskap, sier Linni Meister til Seher.no.

Den blide 24-åringen har likevel rukket å oppleve litt av hvert på kort tid. Paret har ennå ikke vært sammen i to år, men allerede har Linni rukket både forlovelse og fødsel.

- Lengter du ikke likevel etter et bryllup, Linni?

- Nei, jeg lengter ikke etter å gifte meg. Jeg er bare 24 år gammel og kan jo ikke gjøre alt på en gang. Jeg kan ikke skifte menn like ofte som jeg skifter duker. Når vi ikke engang har vært sammen i to år, er det greit å vente - selv om vi har barn sammen. Det er fint å ha noe å se frem til senere, forteller hun.

Det var i september i fjor at lille Dennis Michael kom til verden. Nå er det snart duket for enda en merkedag for den lykkelige familen. Da skal nemlig barnedåpen stå.

- Det blir kjempegøy, med morsdag, dåp og Valentines Day på en gang! Jeg har prøvd å ta det litt med ro, men har fikset en del også, medgir Linni, som avslører at dåpen ikke blir av det gigantiske slaget.
 
- Først ville vi ha en kjempestor fest, men til slutt kom vi fram til at vi bare ville ha de nærmeste og familien til stede. Derfor kommer det vel totalt 40 gjester, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Denne kroppen fødte for bare fire mnd. siden