FIKK KRITIKK: Miley Cyrus har fått mye kritikk etter at hun har opptrådd i disse svært lettkledde og dristige antrekkene.  Foto: All Over Press
FIKK KRITIKK: Miley Cyrus har fått mye kritikk etter at hun har opptrådd i disse svært lettkledde og dristige antrekkene. Foto: All Over PressVis mer

- Må være sexy for å klare seg

Nå mottar hun støtte for sitt lettkledde image.

SEHER.NO: Tenåringsstjernen Miley Cyrus (17) har fått mye oppmerksomhet, etter at hun den siste tiden har iført seg skandaløse, nesten ikke-eksisterende sceneantrekk under promoteringen av sitt nye album «Can't be Tamed».

Amerikanske kritikere mener nemlig at antrekkene er svært upassende og altfor sexy for den 17 år gamle stjernen, og at hun er i ferd med å bli et dårlig forbilde for sine unge fans.

Nå får imidlertid den tidligere «Hannah Montana»-stjernen uventet støtte fra en kollega.

80-tallssangerinnen Tiffany (38), eller Tiffany Renee Darwish, som hun egentlig heter, mener nemlig at Miley være så sexy for å klare å overleve i bransjen, skriver Us Magazine.

- Miley er på et fantastisk spor om dagen. Jeg vet det er mange som sier at du ikke bør være sexy når du er ung, men jeg tror at i dagens verden så du være sexy for å klare å konkurrere i markedet. Jeg synes hun gjør det på en passende måte, selv om det alltid er en grense på det der, sier Tiffany.

Darwish, som var en av de store tenåringsstjernene i USA  på 80-tallet, forteller at hun valgte å beholde klærne på da hun slo gjennom, selv om hun i ettertid poserte naken for Playboy.

Den tidligere stjernen, som denne helgen gjestet Comic Con-konferansen i San Diego, tror imidlertid at Miley er på rett vei med det hun gjør. Og 38-åringen synes at foreldrene til pop-idolet har gjort en god jobb i måten de har støttet henne på.

- Jeg er en stor fan av henne. Hun kommer til å ha en lang karriere. Foreldrene hennes har guidet henne på riktig måte, og det er viktig. Det viktigste er basen du har rundt deg, sier hun.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mener Miley-bilde var barne-porno