«Luksusfellen»:

- Må være den største regningen i «Luksusfellen»-historien

Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen fikk en utfordring da de reiste til Kirkenes.

STOR GJELD: Kristian Mikkola får sjokk over hvor mye han må betale i måneden for å få bukt på gjelda si. - Det går ikke opp, sier forbrukerøkonom Hallgeir Kvadsheim som har kommet for å hjelpe ham med de økonomiske problemene. Video: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode av «Luksusfellen» på TV3, er ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen på besøk hos tømrer Kristian Mikkola (26) i Kirkenes.

De økonomiske problemene startet for 26-åringen etter at han startet sitt eget tømrer-firma for flere år siden, der han blant annet gikk til innkjøp av et kontorbygg til én million kroner. På det meste hadde han hele seks ansatte.

Etter hvert ble dette en stor utfordring for den unge lovende Kirkenes-mannen, som endte opp med å ta opp et forbrukslån på 400 000 kroner for å dekke opp utgifter som for eksempel lønn til de ansatte.

Til slutt gikk han konkurs, og derfra ballet det bare på seg.

- Største regningen

I «Luksusfellen»-episoden kommer det frem at Mikkola like før innspillingen fikk en saftig regning fra kreditthåndteringsselskapet Lindorff på hele 1,3 millioner kroner.

- Dette må være den største regningen i «Luksusfellen»s historie, sier en overveldet Hallgeir Kvadsheim i episoden.

Overfor Se og Hør forklarer Mikkola at han ikke visste helt hvordan han skulle reagere da han fikk regningen i posten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.