Må utsette samtlige konserter

Legene mener det er best at George Michael får fullstendig hvile.

<strong>SLITER MED SYKDOM:</strong> Den britiske popstjernen George Michael er innalgt på sykehus i Wien med alvorlig lungebetennelse. Nå har legene beordret ham om å utsette resten av sin storslagne turné, som blant annet involverer et helt symfoniorkester.   Foto: All Over Press
SLITER MED SYKDOM: Den britiske popstjernen George Michael er innalgt på sykehus i Wien med alvorlig lungebetennelse. Nå har legene beordret ham om å utsette resten av sin storslagne turné, som blant annet involverer et helt symfoniorkester. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den rutinerte popstjernen George Michael ble torsdag lagt inn på sykehus i Wien for å bli behandlet for lungebetennelse.

48-åringen har de siste månedene turnert Europa med sin «Symphonica»-turné, men nå har artistens sykdom satt en stopper for konsertplanene.

Ifølge hjemmesiden hans har George Michael avlyst resten av årets turné, inkludert tre London-konserter i hjemlandet Storbritannia i desember. Den midlertidige avlysningen skyldes en innstendig medisinsk oppfordring fra legene som behandler artisten.

- For øyeblikket vet vi ikke når han vil bli frisk igjen, men han vil ikke være i stand til å gjennomføre resten av turnéen. Ved siden av medisinsk behandling, er fullstendig ro og hvile obligatorisk, heter det i en uttalelse fra Michaels leger, Dr. Christoph Zielinski og Dr. Thomas Staudinger.

Den tidligere Wham!-stjernen skal fortsatt være svært syk, men responderer på de østerriske legenes behandling og er sakte, men sikkert på bedringens vei, ifølge talspersonen hans.

De som hadde gledet seg til å se verdensstjernen før jul, slipper heldigvis å ha ventet helt forgjeves. På hjemmesiden hans opplyses det om at adventstidens avlyste konserter vil bli gjennomført på et senere tidspunkt.

- George hadde gledet seg veldig til å ta med seg turnéen hjem og opptre for sin loyale fanbase i Storbritannia. Diskusjoner og forberedelser er satt i gang for å planlegge de nye konsertdatoene, og videre informasjon vil bli gitt så fort som mulig. I mellomtiden ber vi alle som har billetter om å beholde disse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig ble hun mamma   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer