Tom Cruise:

Må utsette norgesbesøket etter skade

Tom Cruise brakk ankelen under «Mission Impossible»-stunt, og forskyver dermed Norgesbesøket.

SKADET ANKELEN: Tom Cruise skulle etter planen filme «Mission Impossible»-scener i Norge, men må nå utsette innspillingen etter at et stunt gikk galt. Foto: NTB Scanpix
SKADET ANKELEN: Tom Cruise skulle etter planen filme «Mission Impossible»-scener i Norge, men må nå utsette innspillingen etter at et stunt gikk galt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): På søndag gikk det galt for Tom Cruise (55) under innspillingen av «Mission Impossible 6» i London.

I et av stuntene, som Tom ofte insisterer på å gjøre selv, skulle 55-åringen hoppe fra et tak til et annet. Han klarte imidlertid ikke å hoppe langt nok, og deiset rett inn i bygget i hurtig hastighet.

TMZ delte en video fra hendelsen.

Ifølge videoen kan det se ut til at han klarte å klatre opp på taket igjen, men tydelig i smerter. Tom haltet bortover taket og falt ned på beina flere ganger, før han etter hvert fikk hjelp av noen som jobber på settet.

Saken fortsetter nedenfor.

HER SKADER HAN SEG: Tom Cruise slo seg hardt under et stunt, da han etter et fall smeller inn i en kant. Video: Splash DV Vis mer

- God norgesreklame

I går ble det klart at skuespilleren brakk ankelen, ifølge Stavanger Aftenblad.

Innspillingen av filmen skulle i september flyttes til turistmagneten Preikestolen i Rogaland, men må nå utsettes i minst to måneder på grunn av Toms brukne ankel, skriver avisen.

- Scenene fra Prekestolen skal med i filmen, der er det ingen forandring. Men når det blir, er det for tidlig å si noe om nå, opplyser daglig leder i Stiftelsen Prekestolen, Audun Rake, til Stavanger Aftenblad.

I juli fikk filmselskapet Jupiter Springs Productions Limited lov av Forsand kommune til å stenge Preikestolen fra 20. til 28. september for å spille inn «Mission Impossible.» Filmselskapet har fått løyve til inntil 50 helikopterlandinger per dag, skrev Stavanger Aftenblad.

- Dette kan bidra til god norgesreklame. Regjeringen har lagt fram en ny reiselivsmelding der vi ønsker at reiselivet skal bidra til lokal verdiskapning, sa helseminister Bent Høie (H) om saken, ifølge Dagbladet.

Fant kjærligheten på settet

Den sjette Mission Impossible-filmen kan bli den mest minnerike for Tom Cruise.

Under innspillingen har han altså ikke bare brukket ankelen, men han har også funnet kjærligheten på settet, ifølge magasinet InTouch.

Tom har ikke hatt et eneste forhold etter skilsmissen fra Katie Holmes (38) for fem år siden, men det ser ut til å ha endret seg.

HETT PÅ SETT: Vanessa Kirby og Tom Cruise har virkelig funnet tonen - også når kameraene pakkes ned for kvelden. Foto: NTB scanpix
HETT PÅ SETT: Vanessa Kirby og Tom Cruise har virkelig funnet tonen - også når kameraene pakkes ned for kvelden. Foto: NTB scanpix Vis mer

En kilde hevder til magasinet at Tom har falt pladask for motspilleren Vanessa Kirby (29), og romantikken blomster visstnok når kameraene slås av.

55-åringen oppdaget Vanessa da hun hadde rollen som prinsesse Margaret i Netflix-serien «The Crown,» og tenkte at 26-åringen ville være perfekt for ham. Også privat.

Etter at han mistet moren sin tidligere i år, har han følt behov for en kvinne han kan være fortrolig med.

- Tom fortalte produsentene at han krevde å ha med Vanessa i en viktig rolle i den neste «Mission Impossible»-filmen, fortalte kilden til magasinet.

Traff hverandre på audition

I likhet med Toms ekskone Katie Holmes, skal Vanessa ha vokst opp med Tom Cruise som et av idolene sine.

Derfor ble hun nok smigret av å få muligheten til å prøvespille for en Tom Cruise-film - og sjokkert da han selv dukket opp.

- Hun var ikke forberedt på at Tom selv skulle være med på audition, sa kilden.

- Men hun hadde ingen ting å bekymre seg for, Tom elsket alt han så.

Superstjernen synes at den unge briten var enda bedre i virkeligheten enn han hadde håpet.

- Han er helt bergtatt av sjarmen og energien hennes. Ingen har sett Tom så forelsket på årevis. Det lyser av ansiktet hans.

LES OGSÅ: - Tom Cruise har ikke sett datteren på over to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer