UTSETTER INNGREP: Sophie Elise Isachsen venter med ny neseoperasjon i minst ett år etter en konsultasjon med kirurg. Her poserer hun under utdelingen av Gullruten i mai sammen med blogg-kollegaene Marna Haugen og Suzanne Aabel.  Foto: Fameflynet Norway
UTSETTER INNGREP: Sophie Elise Isachsen venter med ny neseoperasjon i minst ett år etter en konsultasjon med kirurg. Her poserer hun under utdelingen av Gullruten i mai sammen med blogg-kollegaene Marna Haugen og Suzanne Aabel. Foto: Fameflynet NorwayVis mer

Må utsette nese-operasjonen

Sophie Elise fikk streng beskjed av kirurgen om å vente med nytt plastisk inngrep.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken skrev Sophie Elise Isachsen (19) på sin blogg at hun vurderte en ny neseoperasjon. Det er bare ti måneder siden bloggeren opererte nesen forrige gang, men ble så misfornøyd med resultatet at hun vil legge seg under kniven på nytt.

Men 19-åringen må utsette operasjonen. Hun er på ferie i Spania og torsdag besøkte hun en lokal skjønnhetsklinikk og snakket med en kirurg som frarådet henne å gjøre noe mer før det har gått minst 12 måneder.

- Etter møtet med kirurgen sa han til meg at han mener jeg absolutt bør vente minst ett år til før jeg i det hele tatt vurderer noe, og at nesa mi er bra som den er. Det var jo godt å høre, å få en slags bekreftelse fra en proff, så får vi se hva jeg føler om et år da, skriver hun på sin blogg.

Tok to nye skjønnhetsbehandlinger

Sophie Elise har tatt flere skjønnhetsinngrep tidligere og da neseoperasjonen ble utsatt, tok hun to andre behandlinger på klinikken.

- Jeg tok uansett to behandlinger på klinikken idag. Jeg fikk nemlig dratt masse giftstoffer ut fra kroppen min, gjennom foten! Helt sinnsykt rart å se på, skriver Isachsen.

På tross av sin unge alder har Sophie Elise flere ganger tidligere justert på utseendet sitt. På 18-årsdagen forstørret hun brystene, senere opererte hun nesen, og på innsiden av leppene har hun en «Hello Kitty»-tatovering. I tillegg til dette har hun tatt botox og restylane i leppene og kinnbena.

DELER ERFARINGER: Sophie Elise har en av Norges mest leste blogger og har vært åpenhjertig om skjønnhetsoperasjoner og andre inngrep.  Foto: Andreas Fadum
DELER ERFARINGER: Sophie Elise har en av Norges mest leste blogger og har vært åpenhjertig om skjønnhetsoperasjoner og andre inngrep. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Folk vil at plastisk kirurgi skal være stygt