Foto: Se og Hør
Foto: Se og HørVis mer

Må ut med 40 millioner?

Anne-Lise Flatland har trolig krav på halvparten av verdiene til eks-mannen Hallvard, og det er ikke rent lite.

SEHER.NO: For en uke siden kunne Se og Hør fortelle at TV-kjendisen Hallvard Flatlands (49) kone Anne-Lise (48) pakket kofferten og forlot ektemannen i sinne.

Hun flyttet inn i en leilighet i Oslo sammen med yngstejenta Katarina (17). Hallvard bor nå alene i den enorme villaen på Nesøya i Asker.

Nå ventes et bittert skilsmisseoppgjør mellom de tidligere ektefellene. Hallvard hadde i 2004 en inntekt på 1,48 millioner kroner og en skattepliktig formue på 7,1 millioner kroner. Men hans reelle formue er langt høyere.

Hallvard Flatland gjorde seg rik i TV-bransjen og har siden gjort det stort i eiendomsbransjen. Grove anslag tilsier at Flatlands verdier kan beløpe seg til så mye som 80 millioner kroner. Blir ikke paret enige om fordelingen, kan dette ende med en bitter rettssak. Og trolig har Anne-Lise krav på halvparten av formen så lenge det ikke foreligger en tinglyst ektepakt.

Les mer om Hallvard Flatlands finansielle krumspring og se bilder av parets storslåtte eiendommer i Se og Hør nr. 47 som nå er i salg.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.