Må Trump klippe håret?

Det går mot slutten for verdens mest berømte hårsveis.

HVEM MÅ BARBERES?: Vince McMahon og Donald Trump risikerer å miste håret. Foto: AP
HVEM MÅ BARBERES?: Vince McMahon og Donald Trump risikerer å miste håret. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjør som Britney!


SEHER.NO: Hvordan vil Donald Trump (60) se ut uten sin beryktede hentesveis? Det er i hvert fall noe vi i Seher.no-redaksjonen har lurt på - og nå får vi kanskje svaret!


Finansmannen, som står bak TV-programmet "The Apprentice", er like kjent for sin omdiskuterte frisyre som sin fantastiske karriere, men etter et veddemål med wrestling-bossen Vince McMahon må Trump kanskje låne hårklipperen til Britney Spears...


LES OGSÅ: Trumps flaggstang skaper strid


Trump og McMahon har valgt ut hver sin wrestler til å representere dem under Wrestlemania 1. april, og den som taper "Battle of the Billionaires" får barbert skallen etter kampen.


SE HER: Trump sier ikke nei til sprit


Wrestlingorganisasjonen WWEs talsperson Gary Davis benekter at det dreier seg om aprilsnarr til tross for kampdatoen.


- Hvis Trump taper, barberer han hodet, sier Davis.


Donald Trumps hår er tidligere blitt omtalt av talkshowkongen David Letterman som den eneste tingen på jorden - bortsett fra den kinesiske mur - som kan sees fra månen.


Vi vil derfor gjerne overrekke følgende hilsen til Trumps utvalgte wrestler: Du gjør mannen en tjeneste om du taper med vilje...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer