«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Må trekke seg:
- Går ikke

Nok en deltaker velger å trekke seg fra konkurransen og blir dermed den tredje på rad.

BRYTER SAMMEN: Astrid Uhrenholdt Jacobsen bryter sammen etter Steffen Iversen trekker seg fr «71 grader nord - kjendis» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» skadet den tidligere fotballspilleren Steffen Iversen (44) seg. Da han gikk over en fjellknaus under en etappe falt han og slo ryggen sin.

Smertene ble verre dagen etter, og mot slutten av torsdagens episode måtte Iversen i samråd med lege stå over den siste utfordringen og gå i forveien ned fra fjellet.

Når deltakerne kommer seg til mål i dagens episode står imidlertid ikke Iversen der, men programleder Tom Stiansen (50). Der får de beskjed om at de får møte Iversen tilbake på båten.

Måtte kaste inn håndkleet

Komiker Henrik Elvestad (47), som deler rom med Iversen, går inn for å høre hvordan det står til. Da ser man Iversen sengeliggende og han innrømmer at en videre deltakelse ikke ser så lyst ut.

Dagen etter er det duket for en utslagskonkurranse, og av Tom Stiansen får Iversen spørsmål om hvordan det står til med ryggen.

- Den er ikke så særlig. Jeg tror ikke jeg har noe kjangs til å få på meg en sekk, og jeg tror ikke jeg får til denne oppgaven, lyder det fra Iversen.

Iversen innrømmer i episoden at det er veldig kjipt å trekke seg, spesielt med tanke på resten av gjengen han har blitt kjent med og glad i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer