Må til retten for å tigge om å bli TV-stjerne

Lindsay Lohan er i samtaler med produsentene av britiske Big Brother.

TRØBBEL: Lindsay Lohan har det siste året vært ofte i rettsalen etter ulike lovbrudd som fyllekjøring og tyveri.  Foto: All Over Press
TRØBBEL: Lindsay Lohan har det siste året vært ofte i rettsalen etter ulike lovbrudd som fyllekjøring og tyveri. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ifølge den britiske avisen Daily Mail er Lindsay Lohan (25) i ferd med å signere en avtale om å være med i den neste kjendisutgaven av Big Brother.

Produsentene har allerede besøkt 25-åringen i Los Angeles og er i gang med å filme presentasjonen av skuespilleren.

- Det hadde vært helt fantastisk å få med Lindsay. Hun har en sterk personlighet og ville sikkert kranglet med andre kjendiser hvis vi får henne inn i huset, sier en kilde i produksjonen. 

Programmet skal spilles inn i England, men avtalen lar vente på seg fordi Lohan må ha godkjennelse av retten til å forlate landet. «Freaky Friday»-stjernen har de siste årene havnet i trøbbel, blant annet på grunn av fyllekjøring, besittelse av narkotika og tyveri.

Lohan har fortsatt over en måned med samfunnsarbeid igjen av straffen og må derfor ha tillatelse for å dra utenlands. Produsentene håper å overbevise retten til å la Lohan dra, ved å vise at TV-programmet vil hjelpe henne å få livet tilbake på rett kjøl.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rekordkort fengselsopphold