<strong>KLARE TIL DYST:</strong> Rune Larsen og Olga Divakova er spente før den store premieren av «Skal vi danse» førstkommende lørdag. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KLARE TIL DYST: Rune Larsen og Olga Divakova er spente før den store premieren av «Skal vi danse» førstkommende lørdag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Må ta medisiner for å dempe smertene

Store ryggplager har skapt problemer for Rune Larsen før «Skal vi danse»-premieren.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Rune Larsen og Olga Divakova nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag er det premiere på TV 2-programmet «Skal vi danse». På parketten står blant andre den folkekjære norske artisten Rune Larsen (63), som sammen med sin dansepartner Olga Divakova skal vise det norske folk at han kan mer enn å spille gitar og synge.

Oppladningen har imidlertid ikke vært helt optimal for den alltid like blide bergenseren. 

 
- Vi er veldig avslappet i dag, men hvis du hadde spurt oss i går, ville vi vært veldig nervøse. Da kjente vi at vi hadde puls, sier Runes dansepartner, Olga, til Seher.no.

Årsaken er enkel. Den 63 år gamle «Skal vi danse»-stjernen sliter nemlig med spinal stenose, som er ryggplager som forårsaker sterke smerter og kramper.

Til Seher.no forteller derimot Larsen at smertene nå ser ut til å være et tilbakelagt kapittel - i hvert fall inntil videre.


- Det var en god opplevelse i går å være i studio, og oppleve at tingene fungerte. Og for meg var det et ekstra pluss at jeg ikke hadde noen smerter. Jeg har slitt med en dårlig rygg, men har ikke smerter i dag heller. Det er en helt ny verden for meg, sier han åpenhjertig.

Lenge har han prøvd seg på smertestillende som ikke har fungert. Men for kort tid siden kom «åpenbaringen».

- Onsdag fant jeg noe som funket, og det var en helt ny verden. Nå «offer» jeg meg ikke hver gang jeg danser med Olga, nå går det bra.

Den erfarne artisten har slitt med spinal stenose i om lag ett år. Før han takket ja til «Skal vi danse» måtte han også forhøre seg med sin lege om det var forsvarlig å være med i programmet.

- Jeg spurte legen min om jeg kunne gjøre dette, og han sa at jeg ikke kunne gjøre det verre uansett. For dette er noe som ikke har med trening å gjøre. Men du vil føle smerte, sa han. Og det har jeg følt. Men nå har jeg lagt dette med ryggen bak meg, nå er det ikke noe problem lenger. Nå er det helt ok. Men jeg var nødt til å si til Olga at hun måtte lede meg utenom en del ting som skaper smerte, forteller Rune Larsen.

Dansepartneren hans innrømmer dog at ryggsmertene har skapt problemer for de to.

- Vi var bekymret, det var jo ganske vondt for ham. Det var ikke behagelig, mener hun.

Førstkommende lørdag braker det altså løs for Rune og Olga og de ni andre danseparene som skal vise seg frem for hele det norske folk i beste sendetid på TV 2. Til Seher.no legger ikke Rune Larsen skjul på at han nå har innsett at dans er tøffere å mestre enn det kan se ut som.


- Jeg får stor respekt for den idretten dans er. Når jeg ser bevegelsene som Olga gjør ser det så lett ut - helt til man prøver det selv. Da skjønner man at dette er en annen idrett en det jeg holder på med. Det er utfordrende, men jeg føler at jeg har lært noe disse ukene vi har trent. Jeg synes det er gøy, sier han til Seher.no.

«Skal vi danse»-premieren ser du på TV 2 lørdag 10. september klokka 19.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjendisene har ikke bedt om dette

Se video med Rune Larsen og Olga Divakova her:[obj:media:9981]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer