VAR LANGT NEDE: - Det ble bare så mye prat og mange meninger om det jeg gjør. Noen ganger må man bare bestemme seg for at nå er jeg med meg selv, sier Mira Craig til Seher.no. Foto: SCANPIX
VAR LANGT NEDE: - Det ble bare så mye prat og mange meninger om det jeg gjør. Noen ganger må man bare bestemme seg for at nå er jeg med meg selv, sier Mira Craig til Seher.no. Foto: SCANPIX Vis mer

- Må stoppe når det ikke er gøy lenger

Mira Craig snakker ut, nesten et halvt år etter MGP-fiaskoen.

Se videointervjuet med Mira Craig nederst i saken!


SEHER.NO: I slutten av januar opplevde den norske artisten Mira Craig (27) å ikke  gå videre «Sistesjansen» i Melodi Grand Prix. Umiddelbart etter fiaskoen avslørte hun til Seher.no at hun skulle ta seg en pause fra musikken. Etterpå har det vært stille rundt 27-åringen.

Fram til nå.

Torsdag dukket hun nemlig opp på TVNorge og FEMS høstlansering, der hun var med for å promotere programmet "Den andre siden", der hun nok en gang skal spille en sentral rolle.

Til Seher.no innrømmer Mira langt på vei at det siste halvåret har vært av det tøffe slaget.


- Alle opplevelser er verdt å ha. I MGP fikk jeg gjort et type show som jeg ikke har gjort før, og det er jeg fornøyd med. 
- Det har vært stille fra deg?

- Ja, alle trenger en pause vet du. Man må bare ta det litt med ro. Det er litt sånn at når det er så hektisk at det ikke er gøy lenger, da må man stoppe opp og ta det med ro. Samle seg selv, og så begi seg ut på eventyr igjen.

Det er ikke bare sjokk-exiten fra MGP den norske artisten sikter til. Både grov hets på Facebook og kjolekritikk har bidratt til at det har blitt litt for mye for henne.


- Det ble bare så mye prat og mange meninger om det jeg gjør. Noen ganger må man bare bestemme seg for at nå er jeg med meg selv, og nå finner jeg ut av hva jeg har lyst til å gjøre. Så kan folk mene hva de vil etterpå, innrømmer musikeren til Seher.no.

- Var det ufortjent at du røk ut av MGP, Mira?


- Det må du ikke spørre meg om. Jeg var klar for fight jeg, smiler 27-åringen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901   

LES OGSÅ: - Mira bør saksøke én av dem!

Se videointervjuet med Mira Craig her:[obj:media:8688]