<strong>PELSTABBE:</strong> Petter Stordalen tror han får kjeft av kona etter luksustabben i Åre. Foto: Stella Pictures
PELSTABBE: Petter Stordalen tror han får kjeft av kona etter luksustabben i Åre. Foto: Stella Pictures Vis mer

Må stå skolerett for kona etter tabbe

- Ja, nå får jeg nok på pelsen, sier Petter Stordalen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Pelsmotstander og dyrevernforkjemper Petter Stordalen har fylt villaen i skibyen Åre i Sverige med luksuspelser. Nå legger han seg flat etter at det er blitt kjent at dyrene mest sannsynelig er fanget i dyresakser – en fangstmetode som er forbudt i Norge, men tillatt i en rekke andre land.

- Ja, nå får jeg nok på pelsen. Det var jeg som overtalte Gunhild til å godta dette, da jeg viste til at alle pelser kommer fra bærekraftige dyrestammer. Nå må jeg stå skolerett, sier Stordalen til Dagbladet.

Kona hans Gunhild har tidligere nektet å stille opp for bladet Elle, før de tok avstand fra pels.

I villaen i Åre er det i hovedsak benyttet pelser fra coyote, gaupe, rødrev, samt noe bjørn og ulv. Alt sammen fra USA og Canada.

– Jeg sjekket ikke hvordan dyrene er fanget. I min naivitet trodde jeg at både USA og Canada har de samme strenge reglene som her i Norge. Jeg visste ikke noe om fotsaks. For en ting er at det er lovlig, noe annet er om det er akseptabelt. Fotsaks er ikke akseptabelt, sier Stordalen til Dagbladet, og understreker at han tar ansvaret og burde ha undersøkt saken bedre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Avslører hemmelig ektepakt
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer