Ekin-Su Cülcüloğlu:

- Må sove ute

«Love Island»-stjernens familie er hardt berørte av tragedien.

RAMMET: Ekin-Su Cülcüloğlus tyrkiske familie er hardt rammet av jordskjelvet. Her med kjæresten Davide Sanclimenti. Foto: Suzan Moore / Pa Photos / NTB
RAMMET: Ekin-Su Cülcüloğlus tyrkiske familie er hardt rammet av jordskjelvet. Her med kjæresten Davide Sanclimenti. Foto: Suzan Moore / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekin-Su Cülcüloğlu (28) ble et kjent fjes da hun i fjor deltok, og vant, den britiske utgaven av «Love Island». På programmet fant hun kjærligheten med Davide Sanclimenti (28), og ifølge begges Instagram-profil er de fortsatt lykkelig forelsket.

Selv om Cülcüloğlu er født og oppvokst i Storbritannia, er begge foreldrene og resten av familien tyrkiske. Overfor Sky News legger hun ikke skjul på at naturkatastrofen har hatt enorm påvirkning på hennes nærmeste.

- Det er ærlig talt så hjerteskjærende fordi det er arven min, jeg er tyrkisk, så jeg har så mange venner og familie der ute.

- Jeg har familiemedlemmer som har opplevd jordskjelvet. De har vært der ute, og de har måttet sove ute. Det er skummelt fordi det er mennesker som står meg nær.

Cülcüloğlu har tidligere bodd i Tyrkia da hun jobbet som skuespiller, og forteller at hun har donert penger til redningsinnsatsen og deltatt i en appellvideo for det britiske Røde Kors. Men hun kunne også tenke seg å gå sammen med veldedige organisasjoner for å hjelpe personlig.

- Så snart det er mulig drar jeg dit. Det er mitt hjem, det er mitt andrespråk. Jeg vil gjøre hva jeg kan og være der for å støtte de jeg kan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer