VIFTER MED TÆRNE: Endelig innser Victoria Becham att hennes avhengighet til hæler har gått for langt. Foto: All Over Press
VIFTER MED TÆRNE: Endelig innser Victoria Becham att hennes avhengighet til hæler har gått for langt. Foto: All Over PressVis mer

Må slutte med hæler?

Skodilla har gjort Victoria Beckhams fot deformert og smertefull.

SEHER.NO: Endelig har Victoria Beckham innsett at hun har tapt kampen mot hallux valgus.

35-åringen har tidligere sverget til høye hæler, og skulle ikke for alt i verden bruke noe annet fottøy.

- Jeg klarer ikke konsentrere meg i flate sko. Dersom jeg hadde taklet skoene, skulle jeg gått og trent. Jeg ville ha elsket å være på treningsstudio, men jeg klarer ikke tanken på å iføre meg skoene. Hat er ikke et godt nok ord for å beskrive hva jeg føler for ballerinasko. Jeg klarer ikke å gå i dem. Kun en ballettdanser burde bruke slike sko, jeg fatter det bare ikke. Jeg elsker hæler! har moteikonet tidligere uttrykt.


Nå ser det ut som om Posh endelig tatt til fornuften. Da hun tok med seg yngste sønnen Cruz (4) til stranden nylig, hadde hun på seg flip-flops, og det illrøde og deformerte tåleddet var godt synlig.

Hallux valgus er en feilstilling i tåleddet. Det kan bli en smertefull opplevelse når skoen gnisser mot kulen - Et problem som ofte oppstår ved å bruke høye hæler, ettersom kroppsvekten blir lagt foran på foten.

I det siste har stjernen også blitt fotografert med joggesko og pumps, noe som kan tyde på at misdannelsen har blitt for smertefull til å ignorere.

Trebarnsmoren har tidligere blitt anbefalt en operasjon for å rette opp tåa. Dersom hun gjennomfører den kirurgiske inngrepet, vil det føre til et lengre sykefravær samt bety at hun må holde seg unna hæler i månedsvis.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: 3-åringen elsker høyhælte sko