Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- Må slutte å drikke for å vinne han tilbake

Jennifer må visstnok gjøre endringer i egen livsstil for å kunne gjenforenes med Brad.

MÅ ENDRE LIVSSTILEN: Jennifer Aniston må angivelig kutte ut alkohol for å ha en sjanse til å gjenopplive forholdet sitt til Brad Pitt. Foto: NTB scanpix
MÅ ENDRE LIVSSTILEN: Jennifer Aniston må angivelig kutte ut alkohol for å ha en sjanse til å gjenopplive forholdet sitt til Brad Pitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er 15 år siden Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (51) skilte seg, etter fem års ekteskap. Paret var i sin tid Hollywoods mest profilerte par, og bruddet skapte oppstandelse verden rundt. Siden har fanskaren håpet på en romantisk gjenforening.

Da SAG Awards gikk av stabelen i januar, fikk verden imidlertid ta del i et etterlengtet øyeblikk. Bilder av Jennifer og Brad som omfavner hverandre og ser svært glade ut tok nemlig internett med storm.

I ettertid har det blant annet blitt hevdet av Jennifer aldri sluttet å elske eksmannen, samtidig som en kollega av Brad hevdet at alt han snakker om er ekskona.

Og nå kan det se ut til at det ikke er helt utenkelig at det tidligere ekteparet gjenforenes. Jennifer har angivelig innsett at hun må gjøre endringer i eget liv, hvis det skal være mulig å gjenopprette kjærligheten med Brad.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Må kutte alkohol

Etter nyttår har det tidligere ekteparet møttes ved flere anledninger. Først på SAG Awards, men de skal også ha vært på samme etterfest i anledning årets Oscar-utdeling natt til mandag. Det skriver blant annet Harper's Bazaar.

Jennifer skal etter møtene med Brad ha innsett at han har blitt en bedre mann etter at han sluttet å drikke alkohol.

- Jen og mange av vennene hennes var skeptiske, men nå som de selv har opplevd Brads edruelighet har en hard sannhet truffet Jen - hun må gi opp alkohol hvis hun skal ha noe håp om å gjenopplive forholdet deres, røper en kilde overfor Radar Online.

Dette kan bli utfordrende for 51-åringen, som visstnok liker å kunne ta seg et glass for å roe ned etter en lang dag.

- Det er mye enklere sagt enn gjort, fordi sprit er en stor del av hverdagslivet hennes og hun lengter etter den ene martinien på slutten av dagen, forteller kilden videre.

Sluttet å drikke

Det var i et større intervju med The New York Times Brad åpnet seg om alkoholproblemene, som visstnok skal ha vært en av grunnene til skilsmissen mellom ham og Angelina Jolie (44) i 2016.

Kort tid før bruddet skal Pitt og Jolie nemlig ha havnet i en voldsom krangel vedrørende drikkingen hans. Situasjonen oppsto angivelig da de var om bord på et privatfly sammen med barna.

- Jeg hadde latt det gå altfor langt, så jeg fjernet drikkeprivilegiene mine, fortalte Brad til avisen i høst.

GJENFORENING?: Hvis Jennifer Aniston skal gjenopplive kjærligheten med Brad Pitt må hun angivelig kutte ut alkoholen. Foto: NTB scanpix
GJENFORENING?: Hvis Jennifer Aniston skal gjenopplive kjærligheten med Brad Pitt må hun angivelig kutte ut alkoholen. Foto: NTB scanpix Vis mer

56-åringen innså at det ikke fantes noen annen utvei enn å oppsøke hjelp, hvorpå han i halvannet år gikk i møter for Anonyme Alkoholikere (AA). Selv forklarer skuespilleren at han ble sterkt beveget av menneskene han møtte, og deres historier.

- Jeg møtte menn som var åpne og ærlige på en måte jeg aldri har sett maken til (...) Det var faktisk veldig befriende å eksponere de stygge sidene ved seg selv. Det er stor verdi å hente i det, sa Brad, som videre forklarte at han i dag er tørrlagt.

Gikk viralt

Som nevnt møttes Brad og Jennifer under SAG Awards i januar, og det hele gikk ikke akkurat ubemerket hen. Møtet ble nemlig foreviget av en meget oppmerksom fotograf, som i ettertid har forklart hvordan situasjonen utspilte seg.

Da fotografen, Emma McIntyre, snakket med magasinet People, fortalte hun at det tidligere ekteparet begge var bak scenen etter å ha mottatt hver sin pris.

GJENFORENT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ble gjenforent under SAG Awards i januar. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ble gjenforent under SAG Awards i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De var begge bak scenen for å snakke med pressen. Jennifer hadde akkurat signert noen plakater for SAG og var på vei til å møte pressen, fortalte hun til magasinet.

Videre forklarte McIntyre at Pitt dukket opp og ropte på ekskona, som snudde seg for å omfavne eksen.

- Hun snudde seg og de omfavnet og gratulerte hverandre. Det var et øyeblikk mellom to suksessrike mennesker som erkjente og hyllet hverandres suksess, og de var virkelig glade for å se hverandre, påsto hun.

LES OGSÅ: Struttet foran stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer