STRENG BESKJED: Chelsea Clinton har sagt til Bill at han må slanke vekk syv kilo før hennes bryllup. Foto: Stella Pictures
STRENG BESKJED: Chelsea Clinton har sagt til Bill at han må slanke vekk syv kilo før hennes bryllup. Foto: Stella PicturesVis mer

Må slanke seg før bryllupet

- Hun synes ikke jeg er i form...

SEHER.NO: Chelsea Clinton (30) skal gifte seg til sommeren, og til tross for at pappa Bill (63) hjelper til med planleggingen, har han også fått en annen oppgave av datteren.

Ifølge People.com må USAs tidligere president nemlig slanke bort syv kilo før den store dagen.

- Hun synes ikke jeg er i form, sa Bill Clinton onsdag ifølge nettstedet, da han var tilstede på et arrangement i Washington D.C.

I tillegg til slankekravet, har Chelsea også bedt Bill om at han må se bra ut.

- Jeg spurte: Vel, hva definerer du med det? Og hun svarte: Åh, cirka syv kilo. Jeg er omtrent halvveis nå.

Det er Chelseas barndomsvenn Marc Mezvinsky som er hennes utkårede. Men den tidligere presidenten vet ikke om han er helt klar for å gifte bort datteren ennå.

- Jeg fortalte henne da hun var en liten jente, at det hadde passet meg om hun ikke flyttet ut før hun var 25, og ikke giftet seg før hun 35. Men jeg liker virkelig min fremtidige svigersønn. Han er et flott menneske og det gjør Hillary og meg veldig fornøyd.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Derfor var Bill Clinton utro