- Må sende nakenbilder for å holde på kjæresten

Popstjernen Jessie J sier livet på veien førte til at hun raskt måtte lære å kle av seg foran kamera.

SENDER NAKENBILDER TIL KJÆRESTEN: Jessie J sier hun ofte sender nakenbilder via mobiltelefonen, dersom hun er i et forhold. Foto: All Over Press
SENDER NAKENBILDER TIL KJÆRESTEN: Jessie J sier hun ofte sender nakenbilder via mobiltelefonen, dersom hun er i et forhold. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Jessie J (26) - kjent for låter som «Price Tag» og «Nobody's Perfect» - var en av de mange kvinnelige kjendisene som i september opplevde at private nakenbilder ble spredd på nettet i august og september.

Filmstjernen Jennifer Lawrence, modellen Kate Upton og skuespilleren Amber Heard var blant de andre kvinnene som opplevde å få sine kontoer hos Apple-tjenesten iCloud hacket.

I et intervju med bladet LOOK sier Jessie at hun syntes det var forferdelig å se bildene sine bli spredd, men hevder det å ta private nakenbilder med mobilen er en naturlig del av en omreisende popstjernes liv.

- Må holde på kjæresten

- Jeg er et menneske, og hver eneste kvinne i denne industrien er i et avstandsforhold. Av og til må du kaste klærne og sende noen nakenbilder for å holde på kjæresten.

I motsetning til Jennifer Lawrence og Kate Upton, som har varslet en serie søksmål mot sider som har publisert deres nakenbilder,  tar Jessie J skandalen med mer ro.

- Det er ekkelt og skrekkelig at slikt skjer, men så lenge man er berømt, må man regne med at slike ting kan hende, sier hun ifølge nettsiden Contactmusic.

LES OGSÅ: Saksøker Google etter nakenskandalen

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer