MÅ SELGE HUSET: Ronnie Wood må nå se seg nødt til å selge sin villa ved elvebredden - for å betale for skilsmissen.  Foto: Stella
MÅ SELGE HUSET: Ronnie Wood må nå se seg nødt til å selge sin villa ved elvebredden - for å betale for skilsmissen. Foto: StellaVis mer

Må selge huset

- Han trenger et raskt salg etter skilsmissen....

SEHER.NO: "Rolling Stones"-stjernen Ronnie Wood må nå se seg nødt til å selge sin villa ved elvebredden - for å betale for skilsmissen.

Gitaristen betalte opprinnelig en overkant av 66 millioner norske kroner for huset i Chelsea, Øst London, da kan kjøpte det for to år siden.
 
Nå har han kuttet prisen til 53 millioner norske kroner, fordi han trenger et raskt salg etter skilsmissen med kona Jo (53), som har vært hans kone gjennom 24 år.

Skilsmissen mellom Roonie og Jo ble avsluttet i fjor.

Det store fire-soveroms huset ble bygget i 1700, og har utsikt over elven Thames, og stjerner som Mick Jagger og Keith Richards pleide å eie hus i den samme gaten.

- Vi har hatt noen tilbud, men ingen er i nærheten av å være villig til å gi prisen vi ønsker, sier en eiendomsmegler fra Strutt & Parker til The Sun.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901

LES OGSÅ: - Vi kunne ha drept hverandre