Marian Aas Hansen:

Må selge huset på nytt

«Villa Love» ligger ute på boligmarkedet igjen - nå forklarer hun hvorfor.

MÅ SELGE PÅ NYTT: Marian Aas Hansen hadde egentlig fått solgt huset sitt. Nå forteller hun hvorfor det ligger ut på markedet igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MÅ SELGE PÅ NYTT: Marian Aas Hansen hadde egentlig fått solgt huset sitt. Nå forteller hun hvorfor det ligger ut på markedet igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni overrasket artisten Marian Aas Hansen (46) og samboeren Zelimir Kulisic med en boligannonse litt utenom det vanlige. En rekke komikere, blant andre Morten Ramm, delte nemlig parets annonse for huset «Villa Love» på sine sosiale medier.

Hansen og Kulisic kunne da avsløre til Se og Hør at de skulle forlate Norge.

- En mørk vinterkveld, etter en lang dag og kjedelige byråkratiske mailer, satt vi og så på serien «Alias» hvor de var på en vidunderlig eksotisk øy. Zelimir sa: «Hvor er det varmt hele året i Europa, og kan vi bo der, please».

- «Gran Canaria», svarte jeg, og etter en ukes tid hadde vi funnet ut at det var et perfekt sted for oss å flytte nå. Vi selger huset og drar til Gran Canaria, fortalte 46-åringen den gang.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Endring i planene

Nå kan artisten imidlertid avsløre hvorfor de enda befinner seg på norsk jord:

- Planene våre har vi dessverre måtte utsatt litt, fordi de som kjøpte huset vårt har gått fra hverandre, så vi må selge på nytt. Men vi kjører på, forteller Hansen da Se og Hør møtte henne på Wallmans-premieren.

- Vi gir oss ikke, ingenting kan stoppe oss. Vi skal fortsatt flytte til Gran Canaria, absolutt. Vi tar med oss studioet og alle tingene våre og flytter nedover.

I Gran Canaria har de holdt av et hus de kan bo i, men først må de nok en gang prøve å selge huset - det berømte «Villa Love».

- Man blir litt i limbo, når man plutselig må stoppe alle planer og begynne på nytt. Men herregud, kommer vi oss gjennom dette så kommer vi oss gjennom alt, tenker jeg. Det her skal gå bra, sier en smørblid Hansen.

FLYTTET SAMMEN: Blogger Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Nihu gikk drastisk til verks i forberedelsene til årets «Skal vi danse»-sesong. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Fridde fra scenen

Paret ankom den røde løperen kledd for gallamiddag, og de hadde ikke spart på kruttet. Hansen dukket opp i en fotsid, gul kjole, mens samboeren hadde funnet frem en paljett-dressjakke i gull, matchende boots og hvite jeans.

SPREKE: Mariann og Zelimir hadde slått på stortromma da de kledde seg opp til galla på Wallmans. Foto: Sofie Losen
SPREKE: Mariann og Zelimir hadde slått på stortromma da de kledde seg opp til galla på Wallmans. Foto: Sofie Losen Vis mer

- Jeg elsker at han liker å pynte seg og er litt unorsk i stilen. More is more. Det viktigste er at man føler seg vel selv.

Det var i 2018 at Hansen kunne avsløre at hun og Kulisic hadde forlovet seg. Nyheten delte hun da hun gjestet «God Morgen Norge» like før jul det året.

De to turtelduene forlovet seg på scenen under en av sine konserter, og mandag avslører de at frieriet fant sted på Color Fantasy.

- Han begynte å fortelle historien om hvordan vi møttes og når vi begynte å jobbe sammen. Jeg så det ikke komme rett og slett - ikke før han slang seg ned på to knær, sa hun og fortsatte:

STRAND: Da Ian Share skulle fri til sin kjæreste på stranden, tok situasjonen en uventet vending. Video: Dagbladet TV / Ian Share Vis mer

- Etter hvert sa jeg ja, først hørte jeg ikke hva han sa, men jeg ble skikkelig overrasket. Det kom helt ut av det blå.

Kulisic kunne videre avsløre at han ikke var sikker på om han ville gjennomføre frieriet den aktuelle kvelden, men gikk for det likevel. Artisten hadde sett svært overrasket ut på scenen, men sa omsider ja og klinte til med sin den gang ferske forlovede.

LES OGSÅ: Avslører gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer