Må selge huset på grunn av smerter

- Jeg innser at det ikke er noen vei utenom, sier Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen om konas sykdom.

FLYTTER: Tore Halvorsen fra dansebandet Ole Ivars og kona Pia vil bytte ut huset på Løten - som de har bodd i siden 1989 - med en leilighet, på grunn av at Pia sliter med smerter etter en nakkeskade. Her er de sammen med datteren Tina (18). Foto: Stella Pictures
FLYTTER: Tore Halvorsen fra dansebandet Ole Ivars og kona Pia vil bytte ut huset på Løten - som de har bodd i siden 1989 - med en leilighet, på grunn av at Pia sliter med smerter etter en nakkeskade. Her er de sammen med datteren Tina (18). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen (62) og hans kone Pia (50) har bodd i sitt hus på Løten i Hedmark siden 1989.

Nå vil imidlertid paret ifølge Her og Nå selge huset, fordi Pia sliter med smerter etter en nakkeskade og plages av revmatisme.

- Å holde et stort hus rent og ryddig i min tilstand er ikke lett. Jeg har smerter fra jeg står opp om morgenen, og til jeg legger meg om kvelden, sier Pia til bladet.

Ekteparet ønsker nå å bytte ut det 200 kvadratmeter og tre etasjer store huset, med en leilighet på ett plan enten i Hamar, Løten eller Elverum.

Tore Halvorsen innrømmer at det blir rart å flytte.

- Det er vemodig og det har vært en lang prosess. Men jeg innser at det ikke er noen vei utenom, sier han til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer