Må rygge unna Rygge

Elton John bytter ut Fredrikstad med Kristiansand. - Nå faller alt i grus, forteller konsertarrangøren.

NEI: - Det hele ble etter hvert så komplisert at konserten måtte skrinlegges, sukker Olsen. Foto: All Over Press
NEI: - Det hele ble etter hvert så komplisert at konserten måtte skrinlegges, sukker Olsen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det meste var klappet og klart for Elton John på nye Fredrikstad Stadion 26. juni 2007.Nå må konserten avlyses!Og grunnen? Forsvaret nekter å la superstjernens fly lande på Rygge!- Vi hadde trykket opp 15.000 billetter. Pressekonferansen var berammet til forrige lørdag og billettsalget skulle startet mandag. Nå faller alt i grus. Dette forteller en sønderknust konsertarrangør Rune Olsen til Fredriksstad Blad.SE HER: Elton Tapte superrolle!- I et hektisk program ønsket Elton Johns management å lande på Rygge Flystasjon. Det respekterte vi og regnet ikke det som noe stort hinder, sier Rune Olsen i Konsertpartner AS til avisa.Han kan fortelle at de ble møtt med et krav om at sangeren blant annet måtte sikkerhetsklareres. - Det hele ble etter hvert så komplisert at konserten måtte skrinlegges, sukker Olsen.LES OGSÅ: Ikke lenger bestevenner med Elton John.Fredrikstad Blad skriver at major Per Kristian Wikestad ved Rygge Flystasjon er blant dem som har vært med på å ta avgjørelsen om å nekte Elton John landingstillatelse.- Alle slike henvendelser blir avvist, sier han.I stedet for skal Elton spille opp til dans i Kristiansand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer