- Må regne med homorykter

Atle Pettersen nekter å bry seg om hva andre mener.

BRYR SEG IKKE OM HOMORYKTENE: - Det er sånt man må regne med når man eksponerer seg selv på den måten jeg gjør, sier Atle Pettersen om homoryktene som svirret om ham. Foto: Stella Pictures
BRYR SEG IKKE OM HOMORYKTENE: - Det er sånt man må regne med når man eksponerer seg selv på den måten jeg gjør, sier Atle Pettersen om homoryktene som svirret om ham. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Atle Pettersen (22) har flere ganger opplevet å bli utsatt for homorykter, etter at han gikk til topps i TV 2-konkurransen «Skal vi danse?» i 2011.

Til Det Nye sier han at han ser på ryktene som en del av det å ha blitt en offentlig person.

- Det er greit lissom. Jeg skjønner det. Det vil si, jeg skjønner at det er sånt man må regne med når man eksponerer seg selv på den måten jeg gjør.

- Jeg gidder ikke sitte her og si at det handler om sjalusi, men det er jo ikke til å legge skjul på at det stort sett er gutter som har behov for å slenge med leppa.

Selv hevder han at han ikke bryr seg om hva folk mener om ham, så lenge han får være seg selv.

- Aftenposten kaller meg popgutt, VG kaller meg rockegutt. For meg er ikke de tingene så viktig, så lenge jeg får ha mitt eget uttrykk, sier han til Det Nye.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Atle Pettersen fronter klesmerke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer