Kendall Jenner:

Må punge ut etter skandalefestivalen

Det ene Instagram-innlegget hvor Kendall Jenner promoterte for Fyre Festival i 2017, skulle vise seg å skape hodebry for supermodellen.

KOM TIL ENIGHET: Supermodell Kendall Jenner har godtatt å punge ut rundt 900 000 norske kroner i søksmålet over et Instagram-innlegg der hun promoterte for den skandaleombruste Fyre Festival. Foto: NTB Scanpix
KOM TIL ENIGHET: Supermodell Kendall Jenner har godtatt å punge ut rundt 900 000 norske kroner i søksmålet over et Instagram-innlegg der hun promoterte for den skandaleombruste Fyre Festival. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Supermodell Kendall Jenner (24) har godtatt å punge ut 90 000 amerikanske dollar, som tilsvarer 900 000 norske kroner, i søksmålet over et Instagram-innlegg hvor hun promoterte for den skandaleombruste Fyre Festival.

Det melder The Wall Street Journal.

Jenners Instagram-innlegg har i etterkant blitt slettet, men ble gjenstand for et søksmål i fjor, anlagt av konkursforvalter Gregory Messer som prøver å gjenvinne de tapte pengene fra kreditorene for Fyre Festival.

Artister som Migos, Pusha T, Blink-182 og Lil Yachty var opprinnelig booket for å opptre på festivalen, men opptredenene ble aldri noe av. Disse artistene ble også saksøkt for å gjenvinne pengene betalt av festivalarrangøren Billy McFarland (28).

Vilkårene for forliket ble beskrevet i papirer som ble sendt inn tirsdag til den amerikanske konkursdomstolen på Manhattan, ifølge The Wall Street Journal.

Ble betalt store summer

Jenner som har over 129 millioner følgere på Instagram skal ha blitt betalt over 250 000 amerikanske dollar for Instagram-innlegget som promoterte festivalen. Noen dager seinere skal hun ha blitt betalt ytterligere 25 000 dollar, ifølge The Wall Street Journal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer