Amber Heard:

Må punge ut: - Et problem

Amber Heards advokat bekrefter at hun ikke har mulighet til å betale erstatning til Johnny Depp.

MILLIONSUM: Amber Heard må betale millionsum i erstatning til eksmannen Johnny Depp. Foto: Evelyn Hockstein/AP/NTB
MILLIONSUM: Amber Heard må betale millionsum i erstatning til eksmannen Johnny Depp. Foto: Evelyn Hockstein/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) har ikke gått hus forbi, og flere millioner har fulgt med på saken med argusøyne.

Onsdag ble dommen klar. Depp fikk medhold i samtlige punkter i søksmålet mot Heard og hun ble dømt til å betale over 10,35 millioner dollar i erstatning, etter at de to saksøkte hverandre for ærekrenkelser. Depp er dømt til å betale henne to millioner dollar i erstatning av samme grunn.

Som følge av dommen mener juridiske eksperter at dette kan utgjøre en økonomisk risiko for 36-åringen.

Så, hva skjer hvis Heard ikke kan betale Depp?

- Et reelt problem

Økonomien til Heard er nemlig uklar, til tross for at hun har tjent millioner for sine oppdrag innen TV og filmer som «Aquaman» og «Aquaman 2», skriver amerikanske CBS News.

I 2016 mottok hun også en sum på 7 millioner dollar, nær 70 millioner norske kroner, fra Depp etter skilsmissen deres. Dette hadde hun lovet å donere til veldedige organisasjoner, inkludert American Civil Liberties Union, men dette løftet har hun foreløpig ikke holdt, da hun hevdet det var på grunn av Depps søksmål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer