SKADET: Onsdag la Thomas Gullestad ut på Instagram at han hadde skadet seg. Til Se og Hør forteller han at han fortsatt ligger på sykehuset. Foto: Andreas Fadum
SKADET: Onsdag la Thomas Gullestad ut på Instagram at han hadde skadet seg. Til Se og Hør forteller han at han fortsatt ligger på sykehuset. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Thomas Gullestad:

Må opereres etter skate-ulykken

«Fingern» er nødt til å legge seg på operasjonsbordet etter ankelbruddet.

Publisert

Onsdag kveld fikk Thomas «Fingern» Gullestads 99 000 følgere på Instagram se at det ikke gikk helt som planlagt på skaterampen for 38-åringen.

I en bildeserie på sin åpne Instagram-profil viser nemlig skuespilleren hvordan han ble fraktet i ambulanse til legevakten fra Oslo Skatehall.

Fortsatt på sykehus

«Fingern» lå blant annet på en båre med en stor, blå skinne rundt ankelen, og man ser tydelig at foten langt ifra står i riktig vinkel.

Nå forteller han til Se og Hør at det heldigvis har gått bra med ham - selv om foten fikk gjennomgå.

- Den er brukket, ja. Jeg ligger på Ullevål nå, sier han, og fortsetter:

- Jeg må operere, forhåpentligvis på nyåret. Det er heldigvis et pent brudd, så operasjonen skal nok gå helt fint.

- Skruer i ankelen

Dette er første gang han snakker om ulykken. Tidligere har han bare uttalt seg på om det på humoristisk vis på Instagram.

«God jul, a! Årets gave er skruer i ankelen. Neste gang går jeg for rollerblades», skrev han til bildene.

Også kona Jenny Skavlan (32) har delt bilder fra hendelsen.

«Dette er mannen som kan dette med timing. Det er også han 38 år gamle nyfrelste skateren som klarer å brekke ankelen to dager før jul. I micro-rampen. Micro! God jul folkens. Hold dere på beina», skrev Jenny.

På et av 32-åringens bilder lå ektemannen bak henne i en sykeseng, og på det andre satt han med gips, krykker og et tappert smil.

I begge kommentarfelt har det de siste døgnene rent inn med lykkeønskninger og flere av parets følgere ønsker «Den 12. Mann»-stjernen god bedring.

VENTER BARN NR.2: Vi møtte Thomas «Fingern» Gullestad på TVNorges vårlansering Vis mer

Blir tobarnsforeldre

Det er ingen hemmelighet, som paret også nevner selv, at julen nærmer seg med stormskritt. Fra tidligere har paret datteren Åse (2) og i starten av november kunne de avsløre at de venter sitt andre barn sammen. Med andre ord har de trolig nok å henge fingrene i så tett opp mot julen.

Både paret og datteren venter på familieforøkelsen, og nylig kunne Thomas avsløre at lille Åse ser frem til å bli storesøster.

- Hun har skjønt at hun skal bli storesøster. Rett etter at vi fortalte det, ville hun gjerne se på «Ra Ra, den bråkete løven» på TV, så ja. Hun var passe interessert, sa han til Se og Hør, og fortsatte:

- Nei da, jeg tror hun gleder seg veldig. Men det å forstå mage og sånt er litt vanskelig akkurat nå, tror jeg.

BLIR TOBARNSFORELDRE: I starten av november aslørte Thomas og Jenny at de venter sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de to år gamle Åse. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSFORELDRE: I starten av november aslørte Thomas og Jenny at de venter sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de to år gamle Åse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Folksomt

Paret har ennå ikke avslørt når de har termin, men har sagt at barnet er ventet på vårparten.

Den lille familien på tre, som snart blir fire, bor i en villa på Oslos vestkant. Selv om han gleder seg til å få «gjengen sin» på plass til våren en gang, tror han at det tidvis kan bli litt folksomt.

- Jeg vet ikke helt hvordan det er å bli tobarnsfar. Jeg tror det blir dobbelt så masete og dobbelt så hyggelig. Jeg liker tanken på å være en gjeng, og nå blir vi fire stykker hjemme til enhver tid. Det blir helt sykt. Jeg er glad i å være alene i ny og ne, så det blir satt på prøve, fortalte han.

38-åringen kan også fortelle at de har funnet ut hvilket kjønn det kommende barnet har, men at de har bestemt seg for å ikke avsløre det riktig ennå.

- Vi har ikke blitt helt enige om hvordan vi skal si det, så vi legger den død, forklarte han.

LES OGSÅ: Oppløst i tårer etter heftig bryllups-krangel med Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer