Må operere ryggen

Rune Larsen hadde store smerter under «Skal vi danse», snart må han operere ryggen.

SLET MED SMERTER: Rune Larsen hadde store ryggsmerter under «Skal vi danse», nå har legen sagt at han må opereres.  Foto: Stella Pictures
SLET MED SMERTER: Rune Larsen hadde store ryggsmerter under «Skal vi danse», nå har legen sagt at han må opereres. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Rune Larsen nederst i saken! 

SEHER.NO: Denne høsten svingte Rune Larsen (63) seg på parketten sammen med dansepartneren Olga Divakova i «Skal vi danse».

Det kom fort fram at den tidligere «Lollipop»-generalen slet med store ryggsmerter, men han klarte å holde smertene i sjakk med diverse smertestillende medisiner. Nå er det klart at 63-åringen må opereres.

- Jeg må nok opereres. Det går ikke an å gjøre noe annet med det, sier Larsen til Seher.no.

Bergenseren har en sykdom som heter spinal stinose – en innsnevring av ryggmargskanalen.

- Nervene som går gjennom ryggsøylen blir trengt sammen og gir smerter nedover i beina. Jeg har ikke vondt i ryggen, men jeg merker smertene i beina.

63-åringen ser ikke frem til en operasjon og forteller at han utsetter det i det lengste.

- Legen har sagt at jeg ikke må opereres ennå, og da utsetter jeg det så lenge jeg kan.

Det har vært mye uflaks for Larsen under deltagelsen i «Skal vi danse». I tillegg til ryggen danset han med sterk tannverk, noe som etter hvert løste seg etter en rotfylling.

- Jeg går på voltaren i utgangspunktet på grunn av ryggsmertene mine. Og så fikk jeg to pinex forte i tillegg for å lindre smertene i tannen. Jeg er glad det ikke er dopingprøver på dette programmet, for da ville jeg ligget dårlig an, tror jeg, har  Larsen uttalt til Seher.no ved en tidligere anledning.

Artisten understreker at han ikke ser på de stadige smertene som et stort problem, men innrømmer at det hemmer ham i hverdagen.

- Den skaden jeg har er ingenting mot det andre sliter med. Det hemmer meg og jeg kan ikke spille fotball lenger, som er en tragedie. Men det er ingen stor sak, og livet går sin skjeve gang, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her danser han med voldsomme smerter 

Se videointervju her![obj:media:10350]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer