Louise Angelica Riise:

Må møte i retten

Louise Angelica Riise må møte i retten.

KONKURSBO: Louise Angelica Riise med eksmannen John Arne Riise. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KONKURSBO: Louise Angelica Riise med eksmannen John Arne Riise. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konkursboet til John Arne Riises (41) tidligere selskap krever en tilbakebetaling på over 800 000 kroner. Nå må hans ekskone, Louise Angelica Riise (32) møte i retten.

Det var VG som omtalte saken først.

EKSER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise dukket opp sammen på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Må i retten

Selskapet Alle Skal Med As, som er Riises tidligere selskap, ble flere ganger begjært konkurs i 2019-2020.

Nå gjelder saken krav om tilbakebetaling, og ifølge en fersk kjennelse fra tingretten fremkommer det at konkursboet saksøker henne for å kreve et pengekrav på 810.000 kroner, skriver VG.

Bakgrunnen skal være en utbetaling til 32-åringen på 900 000 kroner

Bakgrunnen skal være en utbetaling til 32-åringen på 900 000 kroner fra selskapet den 13. september 2019, to måneder før hun ble daglig leder.

BIG SPENDER: John Arne Riise fikk kjørt seg i en episode av «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer

Utbetaling gjaldt foreldrepenger, utlegg, kjøregodtgjørelse, forsinkelsesgebyr og et honorar på 71.250 kroner for foredrag gitt i forbindelse med TV-programmet «Kjendismødre», heter det i rettsdokumentene.

Tilbakebetaling

I redegjørelsen fremkommer det at det kun var dokumentert grunnlag for en tiendedel av den totale utbetalingen, altså 90 000 kroner. Resten skal være utdelt ulovlig. Derav kravet om 810 000 kroner i tilbakebetaling.

Louise var mottaker av utbetalingen, men har ikke alene ansvaret for tilbakebetalingen.

«Som kontodisponent og som styreleder medvirket John Arne Riise til utdelingen og er dermed også ansvarlig for å tilbakeføre beløpet», framkommer det i årsredegjørelsen.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Selger huset: - Utrolig trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer