Melina Johnsen:

Må møte i retten

Realityprofilen erkjenner straffskyld for flere straffbare forhold.

ERKJENNER STRAFFSKYLD: Realityprofil Melina Johnsen er siktet etter å ha brutt loven flere ganger i august i fjor. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
ERKJENNER STRAFFSKYLD: Realityprofil Melina Johnsen er siktet etter å ha brutt loven flere ganger i august i fjor. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprofil Melina Johnsen (24) er siktet etter å ha brutt loven flere ganger en kveld i august i fjor.

Johnsen erkjenner straffskyld og må møte i retten i mars.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Kjørte i ruspåvirket tilstand

Forholdene Johnsen er siktet for fant sted natt til søndag 23. august i fjor. Nærmere halv tre på natten sparket hun en mann i skrittet på et gatekjøkken i Oslo.

Kort tid etterpå, nærmere sagt en time senere, satt hun bak rattet på en Porsche Cayenne mens hun var påvirket av rusmidler.

- Saken går som en tilståelsessak. Hun erkjenner straffskyld etter siktelsen. Hun er lei seg for det som skjedde, og er klar over at hun vil få en straff for det, sier Johnsens forsvarer Cecilie Nakstad til Se og Hør.

Overfor VG har operasjonsleder Tore Solberg tidligere uttalt seg generelt om hendelsen som utspant seg augustnatten. Der kom det frem at politiet gjorde tegn til at bilen skulle stoppe, men at dette ikke skjedde.

Politiet skal deretter ha startet en forfølgelse av bilen, men mistet den ved Majorstuen.

Unnlot å stoppe bilen

Forfølgelsen ble stanset, da politiet ikke ønsket at sjåføren skulle kjøre i høyere fart eller bli stresset av at politiet lå bak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer