Må minnes på å spise

- Det er en hektisk hverdag, så det er fort gjort å ikke få i seg nok næring.

OPPTATT AV KOSTHOLD: Tone Damli sier til Her og Nå at hun annenhver dag får påminnelser fra sin personlige trener om å huske å spise. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
OPPTATT AV KOSTHOLD: Tone Damli sier til Her og Nå at hun annenhver dag får påminnelser fra sin personlige trener om å huske å spise. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Tone Damli (24) er kjent for å være svært opptatt av trening og å leve sunt, men til bladet Her og Nå sier hun at hun ofte må minnes på at hun må få i seg nok mat.

Hennes personlige trener Helle Gulbranden Bornstein, sender ifølge Tone annenhver dag tekstmeldinger for at hun skal huske på å få i seg nok næring.

- PT-en min er veldig opptatt av at jeg skal spise masse. Hun sender meg tekstmeldinger anenhver dag: «Har du spist nok nå, Tone? Har du spist nok?».

- Det er en hektisk hverdag, så det er fort gjort å ikke få i seg nok næring, sier Tone til Her og Nå.

Tone advarer unge jenter som tror de kan få drømmekroppen ved å slutte å spise.

- Du må bare ikke slutte å spise, det er den største feilen mange jenter gjør. Kroppen trenger mat, den trenger å få i gang forbrenningen, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen min er verken for tynn eller for tykk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer