- Må man være full for å sjekke i Norge?

Den single «Alt for Norge»-deltakeren Jake Uggerud lurer på hvordan man skal nærme seg norske jenter.

SEOGHØR.NO: Den 30. august hadde den nye sesongen av «Alt for Norge» premiere på TVNorge.

I reality-serien blir seerne kjent med en gjeng spente norsk-amerikanere som drømmer om å bli kjent med røttene sine i Norge.

Flere tidligere deltakere har funnet kjærligheten i forbindelse med «Alt for Norge»-innspillingen, og et stort flertall av årets deltakere har «singel» som sivilstatus.

FREMPÅ: Jake Uggerud har prøvd å prate med mange nordmenn, men de fleste har sett rart på ham, forteller han.  Foto: Morten Eik, Se og Hør
FREMPÅ: Jake Uggerud har prøvd å prate med mange nordmenn, men de fleste har sett rart på ham, forteller han. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

I ukens episode får man blant annet se Jake Uggerud (26) fra Minnesota prøve seg som skihopper. Jake, som er musiker og bartender hjemme i Statene, er blant dem som lever singellivet.

Han er ikke fremmed for litt romantikk under norgesoppholdet, men er usikker på sjekkeforholdene.

- Alle nordmenn jeg har snakket med hittil har viket unna, så jeg vet ikke hvordan man kan date her. Man kan ikke si hallo engang uten å virke rar. Jeg tror den eneste måten det fungerer på, er hvis begge er fulle, stemmer ikke det?

Se hele intervjuet med Jake i videoen øverst i saken!

Det faktum at nordmenn ikke alltid er så enkle å komme inn på, kan kanskje være noe av forklaringen på den romantiske suksessen i tidligere «Alt for Norge»-sesonger.

PROGRAMLEDER: Henriette Bruusgaard er programleder i «Alt for Norge».
 Foto: Morten Eik, Se og Hør
PROGRAMLEDER: Henriette Bruusgaard er programleder i «Alt for Norge». Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Der har nemlig norsk-amerikanerne gjerne funnet lykken hos hverandre.

I 2013 giftet de tidligere «Alt for Norge»-deltakerne Dana Dinsmore og Tara Yan Dinsmore seg i en romantisk seremoni på Hawaii. Samme år fant Alf Herigstad, som var deltaker i 2012, lykken med Lulie Newcomb fra sesong to.

Jessica Brustad fra sesong tre (2012) og Joshua Svare fra sesong to (2011), fant også tonen etter å ha deltatt i programmet i hver sin sesong.

- Han er min følsomme kjempe. Min partner. Jeg har aldri møtt noen som ham. Han får meg til å bli en bedre versjon av meg selv. 

- Desto mer jeg lærer å kjenne ham, desto mer føler jeg meg som verdens heldigste jente. Jeg tror grunnen til at jeg var med på showet var så jeg kunne møte Josh, sa Jessica til Seoghør.no i fjor høst.

«Alt for Norge» sendes på TVNorge søndager klokken 20.00.

LES OGSÅ: Her er årets «Farmen»-deltagere